Κόσμος

Ψάρι εφιάλτης ξεβράστηκε σε παραλία [pics]

Ακόμα και για εξωγήινο πλάσμα μιλάνε όσοι είδαν το ψάρι που ξεβράστηκε σε παραλία στο Cairns, στο βόρειο Κουίνσλαντ.

Το παράξενο πλάσμα που βρέθηκε σε βράχο στην παραλία Cairns προκάλεσε χαμό στα social media. Το ψάρι, σύμφωνα με το 9 News, έχει γκρίζα και λεπτή επιδερμίδα και μακριά ουρά.

Ο άνθρωπος που έβγαλε τις φωτογραφίες τις ανέβασε στο ίντερνετ με την ελπίδα να μπορέσει κάποιος να ταυτοποιήσει το είδος.

FISH FISH

Ψάρι… εξωγήινος

“Κανείς δεν μπορεί να μου τι κοιτάζω” σημείωσε χαρακτηριστικά. Άλλοι μίλησαν για εξωγήινο και άλλοι για mullet που έχει πάρει ναρκωτικά.

“Δεν πρόκειται να πω ότι είναι εξωγήινος… αλλά είναι εξωγήινος”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr