Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Ψήνουν” τον Κιάνου Ριβς για το “Fast and Furious”

“Ψήνουν” τον Κιάνου Ριβς για το “Fast and Furious”
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον ηθοποιό Κιάνου Ριβς προσέγγισε ο σεναριογράφος της κινηματογραφικής σειράς “Fast and Furious”, με στόχο να πείσει τον ηθοποιό να συμμετάσχει στη νέα ταινία.

Ο Ριβς ήδη έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο τέταρτο Matrix. Τώρα, σε συνέντευξή του στην Screen Rant, ο Μόργκαν αποκάλυψε ότι συζήτησε με τον Ριβς την πιθανότητα να συμμετάσχει ο ηθοποιός στην επόμενη ταινία “Fast and Furious”.

«Κάθισα μαζί του και μιλήσαμε γι’ αυτό», είπε ο Μόργκαν. «Ήθελα να είναι στον κόσμο του Fast εδώ και πολύ καιρό. Προσπαθούμε απλά να τα βρούμε… το πιο δύσκολο πράγμα είναι πάντα ο χρόνος και τα ανταγωνιστικά προγράμματα και στη συνέχεια να σχεδιάσουμε μαζί τι είναι το πιο σωστό. Η ένθερμη επιθυμία μου είναι να τον φέρω σίγουρα σε αυτή τη σειρά».

Ο Ριβς εφόσον δεχτεί θα προστεθεί στο καστ στο οποίο έχουν ενταχθεί η Αμερικανίδα ράπερ Cardi B και ο τραγουδιστής Οσούνα.

Η είδηση για την Cardi B αποκαλύφθηκε με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram με τους Βιν Ντίζελ την Cardi, με τον Βιν να λέει: «Έχω εξαντληθεί, έχουμε τόσα μοναδικά πράγματα γι’ αυτή την ταινία, θα τα βάλουμε όλα στο τραπέζι, θα τα δείξουμε όλα».

Η Cardi συμφωνεί, λέγοντας: «Είμαι κουρασμένη, αλλά δεν μπορώ να περιμένω. Δεν θα κάνω μία εμφάνιση, αυτό θα είναι κάτι καλύτερο».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις