Κόσμος

Τρόμος από πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια – Δύο νεκροί

Πυροβολισμοί μέσα σε τάξη σημειώθηκαν σήμερα στις 10.30 τοπική ώρα σε δημοτικό σχολείο στο Σαν Μπερναρντίνο της νότιας Καλιφόρνιας, έγινε γνωστό από την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ένοπλος που πυροβόλησε και σκότωσε μια ενήλικη γυναίκα σε μια τάξη, κατόπιν έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε, γνωστοποίησαν οι αρχές, προσθέτοντας ότι δεν πιστεύουν πως τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν ήταν στο στόχαστρο του δράστη.
Οι ερευνητές επιχειρούν να καθορίσουν τη σχέση μεταξύ της γυναίκας που έπεσε νεκρή και του ενόπλου, όμως επισημαίνουν ότι οι δύο μαθητές που τραυματίστηκαν στο περιστατικό δεν σχετίζονται με κανέναν εξ αυτών.
Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, που φαίνεται να σχετίζεται με μια ενδοοικογενειακή διαμάχη, σημειώθηκε στην πόλη του Σαν Μπερναρτίνο που δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης της 2ας Δεκεμβρίου του 2015 με 14 νεκρούς και 21 τραυματίες, όπου ένα ζευγάρι, που είχε ριζοσπαστικοποιηθεί, άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης σε κέντρο για ασθενείς με αναπηρία.
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος είχε χαιρετίσει την επίθεση, αποκαλώντας τους δράστες “στρατιώτες” της.

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν λέει ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για νέες επιθέσεις – Προειδοποίηση για «επώδυνα» πλήγματα από την Τεχεράνη
Η Τεχεράνη υποστηρίζει ότι η Ουάσινγκτον ετοιμάζεται για νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις και προειδοποιεί ότι αμερικανικές βάσεις και συμφέροντα θα βρεθούν στο στόχαστρο
Ιράν
Νέα «βόμβα» από τον αδελφό της Νταϊάνα: «Προκλητική η ανακοίνωση του Παλατιού, προσπαθούν να πουν ότι λέω ψέματα»
«Ήταν απίστευτα προκλητικό και πραγματικά χτύπημα κάτω από τη ζώνη, γιατί ουσιαστικά προσπαθούσε να πει ότι είχα πει ψέματα, χωρίς ο βασιλιάς να μπορεί να διαψεύσει όσα είχα πει»
Νταιάνα