Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρόμος από πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια – Δύο νεκροί

Τρόμος από πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια – Δύο νεκροί

Πυροβολισμοί μέσα σε τάξη σημειώθηκαν σήμερα στις 10.30 τοπική ώρα σε δημοτικό σχολείο στο Σαν Μπερναρντίνο της νότιας Καλιφόρνιας, έγινε γνωστό από την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία.

Ο ένοπλος που πυροβόλησε και σκότωσε μια ενήλικη γυναίκα σε μια τάξη, κατόπιν έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε, γνωστοποίησαν οι αρχές, προσθέτοντας ότι δεν πιστεύουν πως τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν ήταν στο στόχαστρο του δράστη.
Οι ερευνητές επιχειρούν να καθορίσουν τη σχέση μεταξύ της γυναίκας που έπεσε νεκρή και του ενόπλου, όμως επισημαίνουν ότι οι δύο μαθητές που τραυματίστηκαν στο περιστατικό δεν σχετίζονται με κανέναν εξ αυτών.
Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, που φαίνεται να σχετίζεται με μια ενδοοικογενειακή διαμάχη, σημειώθηκε στην πόλη του Σαν Μπερναρτίνο που δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης της 2ας Δεκεμβρίου του 2015 με 14 νεκρούς και 21 τραυματίες, όπου ένα ζευγάρι, που είχε ριζοσπαστικοποιηθεί, άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης σε κέντρο για ασθενείς με αναπηρία.
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος είχε χαιρετίσει την επίθεση, αποκαλώντας τους δράστες “στρατιώτες” της.

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε