Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ραγίζει καρδιές η Zuzu! Είδε την οικογένειά της να υιοθετεί άλλο σκύλο [vid]

Ραγίζει καρδιές η Zuzu! Είδε την οικογένειά της να υιοθετεί άλλο σκύλο [vid]

Δεν άργησε ο ενθουσιασμός της 2χρονης Zuzu που είχε εγκαταλειφθεί σε κέντρο φροντίδας στην Καλιφόρνια να μετατραπεί σε θλίψη.

Η οικογένεια που την είχε αναγκάστηκε να τη δώσει στο κέντρο φροντίδας Downey όταν έχασε τον πατέρα της και δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τη θλίψη της. Είχε περάσει στην αυλή των γειτόνων τους και ειδοποίησαν τους υπευθύνους όταν συνειδητοποίησαν πόσο δυστυχισμένη ήταν η Zuzu.

Σιγά σιγά η Zuzu άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της και τον παλιό καλό εαυτό της στο κέντρο φροντίδας, με το προσωπικό να την περιγράφει ως όμορφο και αξιαγάπητο σκυλί. Όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκαν στο καταφύγιο οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της, η Zuzu δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

“Έμοιαζε το πιο ευτυχισμένο σκυλί στον κόσμο”, σχολίασε εθελοντής του κέντρου φροντίδας. “Χαιρόταν επειδή πίστευε ότι θα γυρίσει σπίτι”. Αφού όμως χαιρέτησαν τη Zuzu συνέχισαν να περπατούν. Η Desi μίλησε μαζί τους και έμαθε ότι δεν είχαν πάει για να πάρουν πίσω τη Zuzu αλλά για να υιοθετήσουν κάποιο άλλο σκυλί.

Είχαν αποφασίσει πως η Zuzu δεν ήταν αρκετά καλή και ήθελαν να την αντικαταστήσουν με ένα άλλο πιο χαρούμενο σκυλί. Η Zuzu αναγκάστηκε να δει τους πρώην ιδιοκτήτες της να φεύγουν και να την αφήνουν πίσω στο καταφύγιο. Οι άνθρωποι στο καταφύγιο είναι αποφασισμένοι να της βρουν μια νέα οικογένεια που δεν θα την εγκαταλείψει ποτέ όταν φτάσουν δύσκολες στιγμές γιατί αξίζει τα καλύτερα.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε