Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ραγίζει καρδιές το γράμμα 7χρονου στον Άγιο Βασίλη: Θέλω έναν πολύ καλό μπαμπά

Ραγίζει καρδιές το γράμμα 7χρονου στον Άγιο Βασίλη: Θέλω έναν πολύ καλό μπαμπά

Ο Άγιος Βασίλης είναι ο αγαπημένος άγιος των παιδιών. Σε εκείνον στράφηκε κι ένα 7χρονο αγόρι, θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ένα αγόρι επτά ετών που σκέφτηκε πως ο Άγιος Βασίλης είναι ο μοναδικός που μπορεί να του φέρει αυτό που επιθυμεί περισσότερο απ’ όλα: έναν καλό μπαμπά.

Ο 7χρονος Ντρέικ ραγίζει καρδιές με το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη. Μαζί με τη μαμά του αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι τους για να γλιτώσουν από τη βία που ασκούσε πάνω τους ο πατέρας του.

Βρήκαν καταφύγιο στο SafeHaven, μια μη κυβερνητική υπηρεσία που βοηθά οικογένειες θύματα ενδοοικογενειακής βίας, στο Τέξας. Οι άνθρωποί της έδωσαν στη δημοσιότητα το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη.

«Αγαπητέ, Άγιε Βασίλη. Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας. Ο μπαμπάς ήταν τρελαμένος. Ο μπαμπάς πήρε όλα όσα ήθελε. Η μαμά είπε πως ήταν ώρα να φύγουμε και θα μας πήγαινε σε ένα πιο ασφαλές μέρος όπου δεν θα έπρεπε να φοβόμαστε.

Είμαι ακόμη ταραγμένος. Δεν θέλω να μιλάω σε άλλα παιδιά. Θα έρθεις φέτος τα Χριστούγεννα; Δεν έχουμε τίποτα από τα πράγματά μας εδώ. Μπορείς να μου φέρεις κάποια βιβλία, ένα λεξικό, μια πυξίδα κι ένα ρολόι; Επίσης, θέλω έναν πολύ πολύ πολύ καλό μπαμπά. Μπορείς να το κάνεις κι αυτό;» έγραψε ο μικρός Ντρέικ στον Άγιο Βασίλη.

Ο Μπλέικ και η μαμά του έφτασαν στο SafeHaven πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, είπε στο CBS News ο Μίκα Τόμσον, διευθυντής μάρκετινγκ της υπηρεσίας.

Το γράμμα ανέβηκε στη σελίδα της υπηρεσίας στο Facebook όταν η μητέρα του 7χρονου αγοριού το βρήκε στην τσάντα του πριν από μερικές εβδομάδες.

Με πληροφορίες από CBS News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις