Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ραντεβού με τη βασίλισσα Ελισάβετ για Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ;

Μελάνια Τραμπ Ντόναλντ Τραμπ

Μπορεί να ήταν σπάνιες οι φορές που η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε μετά την επέμβαση στα νεφρά, αλλά θα συνοδεύσει τον Ντόναλντ Τραμπ στο Λονδίνο.

Η Μελάνια Τραμπ είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης μετά το χειρουργείο και δεν μπορούσε να συνοδεύσει τον Αμερικανό πρόεδρο στη Σύνοδο Κορυφής G7 ή τη σύνοδο κορυφής Κιμ Γιονγκ Ουν – Τραμπ στη Βόρεια Κορέα γιατί δεν μπορούσε να πετάξει.

Το ταξίδι εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου θα είναι η πρώτη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία. Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ αναμένεται να μείνουν στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη και θα συναντήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ στο κάστρο Windsor, όπως αναφέρει η Sun.

Ραντεβού στα… κρυφά για Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ με Ελισάβετ

Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την Αυτού Μεγαλειότητα. Πιστεύεται ότι θα τιμηθούν από την No 7 Company των Coldstream Guards, του παλαιότερου συντάγματος της Βρετανίας. Έχουν υπηρετήσει σε κάθε σχεδόν σημαντική μάχη από τον εμφύλιο πόλεμο.

Οι φρουροί Coldstream είναι ένα από τα πέντε συντάγματα που απαρτίζουν τη φρουρά της βασίλισσας Ελισάβετ και είναι πιο γνωστοί που στέκονται έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και άλλες βασιλικές κατοικίες. Αναφέρεται πως προετοιμάζουν μια τελετή καλωσορίσματος, εθνικούς ύμνους και μια προεδρική επιθεώρηση πριν από την επίσκεψη της Μελάνια και του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι προηγούμενες επισκέψεις στην Αγγλία ακυρώθηκαν μετά από φόβους μαζικών διαδηλώσεων. Αλλά αυτή η περίσταση φαίνεται να προχωρά κανονικά. Θα είναι το πρώτο επίσημο ταξίδι της Μελάνια Τραμπ μετά το χειρουργείο. Μια απουσία που είχε τροφοδοτήσει τις θεωρίες χωρισμού από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις