Κόσμος

Ρέει το χρήμα! Μέγκαν και Χάρι υπέγραψαν συμφωνία μαμούθ με το Netflix

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ιδέες είναι αστείρευτες όπως και τα χρήματα που θα μπουν στις τσέπες τους για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ οι οποίοι πλέον κλείνουν συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων από την έπαυλή τους των 14 εκατομμυρίων δολαρίων στην Σάντα Μπάρμπαρα. 

Το ζευγάρι ίδρυσε ήδη μια εταιρεία παραγωγής και υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο με το Netflix, για την δημιουργία ντοκιμαντέρ, σειρών, ταινιών και παιδικών προγραμμάτων. Την είδηση μετέδωσαν οι New York Times.

Σύμφωνα με τους New York Times η Μέγκαν και ο Χάρι δήλωσαν: «Θα εστιάσουμε στη δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα. Ως νέοι γονείς, η δημιουργία εμπνευσμένου οικογενειακού προγραμματισμού είναι επίσης σημαντική για εμάς».

Πρόσθεσαν ότι η «άνευ προηγουμένου προσέγγιση χρηστών του Netflix θα μας βοηθήσει να μοιραζόμαστε περιεχόμενο με επιρροή που ξεκλειδώνει τη δράση».

Ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου του Netflix Τεντ Σαράντος (Ted Sarandos) δήλωσε: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο 70χρονος Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο με τα κρούσματα χανταϊού - Σε καραντίνα στο «Αττικόν» για 45 μέρες
Θα μεταφερθεί πρώτα με ολλανδικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας και στη συνέχεια με ειδική πτήση της πολεμικής αεροπορίας στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας
Το κρουαζιερόπλοιο Hondius με τα κρούσματα χανταϊού 13
Σε εξέλιξη η επιχείρηση για την απομάκρυνση των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αναχώρησαν από την Τενερίφη οι Ισπανοί και οι Γάλλοι
Ο 70χρονος Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο θα πετάξει για Ολλανδία και από εκεί θα τον παραλάβει αεροσκάφος της Πολεμικής μας Αεροπορίας για να τον μεταφέρει στην Ελλάδα
REUTERS