Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρέγιες: Αφήνει πίσω σύζυγο και δύο πανέμορφες κορούλες – video, pics

Ρέγιες

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες πέθανε σε ηλικία μόλις 35 ετών, έχοντας διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κι έχοντας προλάβει να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια…

Οι δύο κορούλες του, δεν πρόλαβαν να χαρούν τον μπαμπά τους… Ο διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ο οποίος κατέκτησε… τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο, με τις φανέλες των Σεβίλλης, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης και πολλών ακόμα, είχε παντρευτεί την πανέμορφη Noelia Lopez, πριν από μόλις δύο χρόνια, τον Ιούνιο του 2017.

Οι δυο τους είχαν αποκτήσει δύο πανέμορφα κοριτσάκια, με τους λογαριασμούς τόσο του Ρέγιες, όσο και της συζύγου του στο Instagram, να είναι γεμάτοι από φωτογραφίες με ανέμελες οικογενειακές στιγμές, γεμάτες αγάπη και ευτυχία.

Δυστυχώς η μοίρα επεφύλασσε στον Ισπανό μεσοεπιθετικό τραγικό τέλος, αφού μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, αφήνει πίσω την γυναίκα της ζωής του και τα παιδιά του…

Δείτε τις φωτογραφίες από την οικογένεια του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες

https://www.instagram.com/p/BKQi-M7hE86/

https://www.instagram.com/p/BH5XqQWhd7q/

https://www.instagram.com/p/BGpg5myJFnI/

https://www.instagram.com/p/BGkHXsYJFq_/

https://www.instagram.com/p/BEuCaWFJFuZ/

https://www.instagram.com/p/BuwnzoGFSya/

https://www.instagram.com/p/BxDiZHrBTWB/

https://www.instagram.com/p/Bp0VHXphUf7/

https://www.instagram.com/p/BkdFHWwHL4c/

Πλούσια καριέρα…

Το παλμαρέ του ήταν πλούσιο σε τίτλους και…ζαλίζει ! Με την Σεβίλλη κατέκτησε τρία Europa League. Με την Άρσεναλ την Πρέμιερ Λιγκ, το κύπελλο Αγγλίας και το Community Shield. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης το πρωτάθλημα Ισπανίας. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης ακόμη δυο Europa League (5 συνολικά), ένα ευρωπαϊκό σούπερ καπ και ένα Ιντερτότο. Με την Μπενφίκα ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας.  Με τα χρώματα της εθνικής Ισπανίας είχε 21 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις