Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ρεπόρτερ «θαύμα» στην Ουκρανία: Κάνει live ανταπόκριση σε έξι γλώσσες και «ρίχνει» το Twitter

Ρεπόρτερ «θαύμα» στην Ουκρανία: Κάνει live ανταπόκριση σε έξι γλώσσες και «ρίχνει» το Twitter

Οι τεταμένες σχέσεις Κιέβου και Μόσχας βρίσκονται στο επίκεντρο του διπλωματικού και ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος, καθώς η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα έκρυθμη. Μέσα στον καταιγισμό των εξελίξεων, την προσοχή των χρηστών των social media κατάφερε να κλέψει και ένας πολύγλωσσος ρεπόρτερ… 

Πρόκειται για τον Philip Crowther, ο οποίος κάνει ανταπόκριση από την Ουκρανία σε… έξι γλώσσες! Με ιδιαίτερη άνεση, χωρίς να κομπιάζει, κάνει ρεπορτάζ από το Κίεβο, στα Αγγλικά, στα Λουξεμβουργιανά, στα Ισπανικά, στα Πορτογαλικά, στα Γαλλικά και στα Γερμανικά. Ο ρεπόρτερ «θαύμα» θέλησε να μοιραστεί με τους χρήστες του Twitter ένα από τα ρεπορτάζ του και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής.

«Υπάρχει ένταση με τις ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή του ανατολικού Ντονμπάς εδώ και οκτώ χρόνια. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η πρωτεύουσα του Κιέβου είναι σχετικά ήρεμη», ακούγεται να αναφέρει στα αγγλικά για το Associated Press, αλλάζοντας όμως γλώσσα για να μεταφέρει τις εξελίξεις και σε άλλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς.

Δείτε τον:

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις