Κόσμος

Ρετζίνα Κινγκ: Αυτοκτόνησε ο γιος της λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του

Τραγικές στιγμές ζει η γνωστή ηθοποιός των ΗΠΑ, Ρετζίνα Κινγκ, καθώς αυτοκτόνησε ο γιος της, Ίαν Αλεξάντερ τζούνιορ, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του, τα οποία ήταν την περασμένη Τετάρτη (19.1.2022), σε ηλικία 26 ετών.

Ο 26χρονος ήταν το μοναδικό παιδί που είχε η ηθοποιός, ο γιος της με τον Ίαν Αλεξάντερ Σερ, ο οποίος ήταν DJ στο επάγγελμα, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, ο οποίος είναι παραγωγός στη δισκογραφία.

Όπως μεταδίδει το People, η βραβευμένη με Όσκαρ, Ρετζίνα Κινγκ, επιβεβαίωσε τον θάνατο του γιου της στο αμερικανικό μέσο, λέγοντας «η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από την απώλεια του Ian. Νοιαζόταν τόσο βαθιά για την ευτυχία των άλλων. Η οικογένειά μας ζητά σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτής της προσωπικής περιόδου. Σας ευχαριστώ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη desduné (@desdunemjv)

Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για τους λόγους που μπορεί να ώθησαν τον 26χρονο γιο της Ρετζίνα Κινγκ να δώσει τέλος στη ζωή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη desduné (@desdunemjv)

Άλλωστε, η σχέση των δυο τους ήταν πάντα δυνατή, με την ηθοποιό να αναφέρει σε πολλές συνεντεύξεις της ότι είναι περήφανη για το παιδί της ενώ εκείνος από τη μεριά του, έλεγε ότι το καλύτερο πράγμα στη ζωή του ήταν να έχει την 51χρονη ηθοποιό ως μητέρα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην Βραζιλία: Νεκρή 11χρονη σταρ του Netflix - Έπαθε 12 καρδιακές ανακοπές μέσα σε δύο μέρες
Η Μιλένα Μπραντάο απεβίωσε εννέα ημέρες μετά την εμφάνιση των πρώτων έντονων συμπτωμάτων πονοκεφάλου. Η είδηση έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο της Βραζιλίας, όπου η μικρή ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητή
Η 11χρονη Βαζιλιάνα ηθοποιός, Μιλένα Μπραντάο 1
Πρίγκιπας Λούις: Όλο σκανταλιές στις εκδηλώσεις για το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου – Οι πόζες και το τρολάρισμα στον αδελφό του
Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καταγράφεται η στιγμή που ο Τζορτζ φτιάχνει τα μαλλια του και δευτερόλεπτα αργότερα ο Λούις μιμείται την κίνηση του αδελφού του
Ο πρίγκιπας Λούις με τον πατέρα του, πρίγκιπα Γουίλιαμ