Κόσμος

Ρετζίνα Κινγκ: Η βραβευμένη με EMMY για το «Watchmen», ντεμπουτάρει πίσω από την κάμερα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ρετζίνα Κινγκ κέρδισε εγκωμιαστικές κριτικές – και βραβείο Emmy – για την ερμηνεία της στη σειρά «Watchmen» του HBO.

Τώρα, η καταξιωμένη ηθοποιός βρέθηκε πίσω από την κάμερα για να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ταινία «One Night in Miami» μια φανταστική συνάντηση εμβληματικών μορφών της μαύρης κοινότητας και φίλων της αληθινής ζωής, Malcolm X (Kingsley Ben-Adir), Jim Brown (NFL) Aldis Hodge, τον πρωταθλητή πυγμαχίας βαρέων βαρών Cassius Clay (Eli Goree) και τον τραγουδιστή της σόουλ Sam Cooke (Leslie Odom Jr.).

Με την πρεμιέρα της ταινίας «One Night in Miami» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας η Κινγκ έγραψε ιστορία ως η πρώτη μαύρη γυναίκα σκηνοθέτης, ταινίας της οποίας προβλήθηκε στην κινηματογραφική γιορτή στην Ιταλία. Για την εμπειρία της η ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στο νέο τεύχος του περιοδικού WSJ, για το εξώφυλλο του οποίου φωτογραφήθηκε.

Στη συνέντευξη, αναφέρεται στην πανδημία της COVID-19, στον στόχο της να παίξει μια μέρα σε παράσταση στο Μπρόντγουεϊ και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι είναι σημαντικό να διηγείται ιστορίες που παρουσιάζουν πιο ανθρώπινους τους μαύρους άνδρες.

Η ολοκλήρωση της ταινίας εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας, όπως τονίζει «ήταν πραγματικά ευπρόσδεκτη απόσπαση της προσοχής. Θεωρώ ότι… τα γυρίσματα ή το μοντάζ, το να δουλεύεις για τη μουσική της ταινίας, σε αναγκάζουν να επικεντρωθείς σε κάτι άλλο. Tα πάντα γύρω μας έχουν να κάνουν με την πανδημία, αναφέρει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάνδαλο στην Αλβανία: Οι διαγωνισμοί των 59 εκατομμυρίων ευρώ και το ένταλμα σύλληψης για την αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών
Η έρευνα εξετάζει επίσης καταγγελίες για πιέσεις, απειλές ή χρήση βίας με στόχο την απομάκρυνση ανταγωνιστών από διαγωνιστικές διαδικασίες
Η Βλόρα Χισένι
Ξέσπασε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους των «απαγορευμένων» μέσων που τον κάλυπταν στον ΟΗΕ: «Δεν θα έπρεπε να είστε εδώ»
Ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι θα δεχτεί πίσω στον Λευκό Οίκο τους δημοσιογράφους των τριών ΜΜΕ που απέκλεισε, αν ακυρωθεί η απόφασή του από τα δικαστήρια
Ντόναλντ Τραμπ