Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ρίσι Σούνακ: «Μόνος στην Ντάουνινγκ Στριτ» τα Χριστούγεννα, τρέχει και παίζει με τον Λάρι τον γάτο

Ρίσι Σούνακ: «Μόνος στην Ντάουνινγκ Στριτ» τα Χριστούγεννα, τρέχει και παίζει με τον Λάρι τον γάτο
reuters

Έναν πρωτότυπο τρόπο να ευχηθεί για τα Χριστούγεννα σκέφτηκε ο Ρίσι Σούνακ. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας ανέβασε βίντεο εμπνευσμένο από την ταινία «Μόνος στο σπίτι».

Το βίντεο που έχει γυριστεί στη Ντάουνινγκ Στριτ δείχνει τον Ρίσι Σούνακ να εργάζεται στο γραφείο του, προτού αντιληφθεί πως είναι μόνος στο… σπίτι, όπως ο Μακόλεϊ Κόλκιν εκείνα τα Χριστούγεννα.

«Είμαι ο μόνος εδώ;», αναρωτιέται ο Βρετανός πρωθυπουργός στο βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter). Οταν συνειδητοποιεί ότι τελικά είναι μόνος, σταματάει να δουλεύει και αρχίζει να διασκεδάζει όπως έκανε και ο «Κέβιν» στην διάσημη ταινία.

Ο Ρίσι Σούνακ τρέχει στους άδειους διαδρόμους του κτιρίου, ρίχνει μπάλες σε στοιβαγμένα κουτάκια του αγαπημένου του αναψυκτικού και έχοντας στην αγκαλιά τον Λάρι, τον γάτο της Ντάουνινγκ Στριτ, στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στη συνέχεια, ο Rishi Sunak απολαμβάνει ένα πιάτο μακαρόνια στο τραπέζι των συσκέψεων ενώ παρακολουθεί την ταινία «Elf» του 2003. Και ενώ ψήνει ζαχαρωτά, χτυπά το τηλέφωνο του γραφείου Τύπου της Ντάουνινγκ Στριτ με εκείνον να απαντά: «Χάρι, πήρες λάθος νούμερο» (πιθανότατα μια αναφορά στον Χάρι Κόουλ, τον πολιτικό συντάκτη της Sun).

Το βίντεο τελειώνει με τον Βρετανό πρωθυπουργό να κάθεται πίσω στο γραφείο του και στην οθόνη να γράφει όπως και στη λεζάντα «Καλά Χριστούγεννα».

 

Το βίντεο «Τι κάνει ο Ρίσι Σούνακ τα Χριστούγεννα» έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views στο Twitter και χιλιάδες στο YouTube.

Πρόσφατα ο Bρετανός πρωθυπουργός αποκάλυψε στο Politicο ότι την ημέρα των Χριστουγέννων, αναλαμβάνει το ψήσιμο της γαλοπούλας. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις