Κόσμος

Ρομαντικό δείπνο στο Μπρούκλιν με 1.000 πράκτορες τριγύρω…

Πόσο ρομαντικό μπορεί να είναι ένα δείπνο όταν ένα ζευγάρι είναι περιτριγυρισμένο από μυστικούς πράκτορες; Πόσο ρομαντικό μπορεί να είναι ένα δείπνο ακόμα και αν είναι σε ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια κάτω από την γέφυρα του Μπρούκλιν;
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολύ θα απαντήσει κάποιος αν το ζευγάρι που δειπνεί ρομαντικά είναι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και η σύζυγός του.

Μπορεί το μέρος να είχε γεμίσει πράκτορες, αλλά… μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια.

Το ζευγαράκι, δείπνησε στο River Cafe, το εντυπωσιακό εστιατόριο κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη συνοδευόμενο από ισχυρές δυνάμεις ασφάλειας.

Ο Μπενιαμίν και η Σάρα Νετανιάχου απόλαυσαν ένα ήσυχο δείπνο στο εστιατόριο που αποτελεί must γαστρονομικό προορισμό και προσφέρει θαυμάσια θέα στο Μανχάταν.

Ο Μπενιαμίν και η Σάρα Νετανιάχου ήταν πάντως, σύμφωνα με το Page Six, περιτριγυρισμένοι από ομάδες ασφάλειας του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα μεγάλα ΜΜΕ της Νορβηγίας τρέχουν στα δικαστήρια τη Meta: «Θέλει τα δημοσιογραφικά μας περιεχόμενα για να εκπαιδεύει την τεχνητή νοημοσύνη της» 
Οι νορβηγικοί όμιλοι ζητούν προσωρινή διαταγή για να μην τεθούν σε ισχύ στις 20 Νοεμβρίου οι νέοι όροι χρήσης, που αφορούν ακόμη και συνδρομητικό περιεχόμενο
Meta
Εκλογές στο Ισραήλ: Ο Νετανιάχου καλεί τη δεξιά πτέρυγα να τρέξει να ψηφίσει – «Αφήστε τα μπάρμπεκιου και τη θάλασσα», κατηγορεί τους Άραβες ότι «κλέβουν τις εκλογές»
Ρεκόρ συμμετοχής στις κάλπες από το 1973, έφτασε στο 44,9% στις 2 το μεσημέρι, πιθανή η παράταση της διαδικασίας - Ο Άιζενκοτ κάλεσε τους ψηφοφόρους να εκδιώξουν «την χειρότερη κυβέρνηση» στην ιστορία της χώρας
Ο Νετανιάχου ψήφισε με τη γυναίκα του Σάρα
Η Γαλλία στους δρόμους κατά του ρατσισμού μετά το αιματοκύλισμα στην Τραπ: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για τη ρατσιστική δολοφονία
Ο δράστης πυροβόλησε 128 φορές κατά ανθρώπων αφρικανικής καταγωγής, ενώ οι διαδηλωτές καταγγέλλουν «κανονικοποίηση του ρατσιστικού μίσους» και ο Μακρόν μιλά για «σημείο καμπής»
Γαλλία, Παρίσι