Κόσμος

Ρώμη: Συνελήφθη πρώην οδηγός μαφιόζου – Δολοφόνησε τρεις εκδιδόμενες γυναίκες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τζαντάβιντε Ντε Πάου, είναι πρώην οδηγός του μαφιόζου Μικέλε Σενέζε και συνελήφθη από τις αρχές στη Ρώμη, αφού κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε τρεις εκδιδόμενες γυναίκες. Αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για βιασμό, παράνομη οπλοφορία αλλά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία και την μαρτυρία της αδελφής του, ο δράστης, που παλιά εργαζόταν για τον μαφιόζο, φέρεται να δολοφόνησε δυο Κινέζες εκδιδόμενες γυναίκες και μια Κολομβιανή, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Ρώμη.

«Θυμάμαι μόνον ότι βρισκόμουν σε σπίτι με δυο γυναίκες, δυο Κινέζες, αλλά τίποτ΄άλλο. Έχω ένα τεράστιο κενό μνήμης. Το μόνο που ξέρω είναι ότι περιπλανήθηκα επί δυο ημέρες, χωρίς να φάω ούτε να κοιμηθώ», είπε στους εισαγγελείς ο Ντε Πάου.

Οι τρεις εκδιδόμενες γυναίκες δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους, με πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό. Στην σύλληψη του δράστη, όπως διέρρευσε, συνέβαλε και τηλεφώνημα της αδελφής του, η οποία κατάλαβε ότι βρισκόταν εκτός ελέγχου και ήταν άκρως επικίνδυνος.

Παράλληλα, μια τέταρτη εκδιδόμενη γυναίκα κατέθεσε στην αστυνομία ότι λίγες ώρες μετά την τριπλή δολοφονία ο Ντε Πάου συνευρέθηκε μαζί της και της είπε ότι «πριν λίγο είχε σκοτώσει τρεις γυναίκες». Πρόσθεσε πως εκείνη ζει από θαύμα.

Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος, ο οποίος στο μεταξύ έχει μεταφερθεί στις φυλακές Ρετζίνα Τσέλι της Ρώμης. Βασικής σημασίας για την σύλληψή του ήταν και οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην περιοχή Πράτι της πρωτεύουσας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρίτη μέρα χάους: Νέες απειλές για βόμβα στα αεροδρόμια Δανίας και Τσεχίας και σε ΜΜΕ σε Ιρλανδία και Βρετανία
Τηλεοπτικά κανάλια και νέες πτήσεις στο στόχαστρο - Ψευδής συναγερμός για βόμβα σε πτήση της Ryanair από Λισαβόνα για Ρώμη - Πτήση της Wizz Air από Πράγα για Ρώμη προσγειώθηκε εκτάκτως στη Βενετία
Αεροδρόμιο Κοπεγχάχης
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
7
Dailymail: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ επέστρεψε στις ΗΠΑ με «λίστα εκδίκησης» – Στο στόχαστρο ο Τραμπ Τζούνιορ και η νέα σύζυγός του, μένει στον πρώην σύζυγό της
«Η Κίμπερλι έχει πολλούς λογαριασμούς να ξεκαθαρίσει», δήλωσε πηγή - Το σχέδιο διάλυσης του νέου ζευγαριού και η προδοσία του Τραμπ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5