Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ροντ Στιούαρτ: Κατέρρευσε ο 11χρονος γιος μου σε αγώνα ποδοσφαίρου και νόμιζα ότι έπαθε καρδιακή προσβολή

Ροντ Στιούαρτ: Κατέρρευσε ο 11χρονος γιος μου σε αγώνα ποδοσφαίρου και νόμιζα ότι έπαθε καρδιακή προσβολή
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την τρομακτική στιγμή που νόμιζε ότι ο 11χρονος γιος του έπαθε καρδιακή προσβολή θυμήθηκε ο 77χρονος κροίσος της ποπ Σερ Ροντ Στιούαρτ. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο μικρός Aiden έπαιζε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα του Young Hoops. 

Ο Aiden είναι το μικρότερο παιδί του Σερ Ροντ Στιούαρτ με τη σύζυγό του Penny Lancaster και πρόσφατα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. «Νομίζαμε ότι το αγόρι μου έπαθε καρδιακή προσβολή» λέει χαρακτηριστικά ο Βρετανός τραγουδιστής. 

«Γινόταν μπλε και ήταν αναίσθητος. Ήταν τρομακτικό, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν μια κρίση πανικού. Το παιδί ήθελε να τα πάει καλά, τράβηξε τα Hoops στη Σκωτία για τον μπαμπά του» είπε ο Σερ Ροντ Στιούαρτ, μιλώντας στο περιοδικό FourFourTwo. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

Σημειώνεται ότι ο Aiden δεν είναι το μόνο παιδί του Σερ Ροντ Στιούαρτ που πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του. Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τον Οκτώβριο και ο μεγαλύτερος γιος του Sean μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού χτυπήθηκε από φορτηγό.

Με πληροφορίες από metro.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις