Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρωσία: 23χρονο μοντέλο που αποκάλεσε «ψυχοπαθή» τον Πούτιν βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Ρωσία: 23χρονο μοντέλο που αποκάλεσε «ψυχοπαθή» τον Πούτιν βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Λύθηκε η υπόθεση με την άγρια δολοφονία ενός 23χρονου μοντέλου στην Ρωσία, η οποία αποκαλούσε «ψυχοπαθή» τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Η κοπέλα έχασε την ζωή της από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, ο οποίος ομολόγησε μετά από ένα χρόνο ότι την στραγγάλισε μέχρι θανάτου στη διάρκεια ενός καβγά. 

Η 23χρονη Gretta Vedler πέθανε ένα μήνα μετά από μια ανάρτηση στα social media, όπου αποκαλούσε «ψυχοπαθή» τον Βλαντιμίρ Πούτιν, σχολιάζοντας ότι η προσπάθειά του «να ενισχύσει την ακεραιότητα της Ρωσίας» θα τελείωνε με κλάματα. Ο δολοφόνος ήταν τελικά ο πρώην σύντροφός της, Dmitry Korovin, ο οποίος την στραγγάλισε μέχρι θανάτου στη διάρκεια ενός καβγά για χρήματα, στη Μόσχα. 

Ο 23χρονος ομολόγησε μετά από ένα χρόνο το αποτρόπαιο έγκλημα του, διαλύοντας τις υποψίες ότι η δολοφονία του νεαρού μοντέλου μπορεί να συνδέονται με τις πολιτικές πεποιθήσεις της ή τις απόψεις της για τον Πούτιν.

Ο Dmitry Korovin φέρεται μάλιστα να δήλωσε πως κοιμόταν σε ένα ξενοδοχείο για τρεις νύχτες, με το πτώμα της 23χρονης μαζί, το οποίο τοποθέτησε σε μια καινούργια βαλίτσα…  Στη συνέχεια, πήγε οδηγώντας το πτώμα 300 μίλια μακριά, στην περιοχή Lipetsk, και άφησε την βαλίτσα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου για περισσότερο από ένα χρόνο.

Και για να μην κινήσει υποψίες, συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες και μηνύματα του μοντέλου στα social media, προκειμένου συγγενείς και φίλοι να πιστεύουν ότι είναι ζωντανή… 

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις