Κόσμος

Ρωσία: Αρνητικό ρεκόρ θανάτων για τους τελευταίους τέσσερις μήνες – 548 νεκροί και 17.594 νέα κρούσματα

Δύσκολη είναι η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ρωσία με τον εφιάλτη να επιστρέφει, καθώς ανακοινώθηκε αρνητικό ρεκόρ θανάτων για τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 548 θάνατοι (έναντι 546 την προηγούμενη μέρα), εκ των οποίων 88 στη Μόσχα, ο μέγιστος αριθμός ημερησίων θανάτων που έχει καταγραφεί από τις 11 Φεβρουαρίου, εν μέσω μιας έξαρσης κρουσμάτων την οποία οι αρχές αποδίδουν στην ινδική παραλλαγή του κορονοϊού, γνωστή ως παραλλαγή Δέλτα.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο κυβερνητικό φορέα διαχείρισης της πανδημίας, από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 130.895 θάνατοι, αριθμός που αντιστοιχεί στο 2,44% του συνολικού αριθμού των κρουσμάτων.

Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας διαχείρισης της πανδημίας, ανακοίνωσε επίσης ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 17.594 νέα κρούσματα κορονοϊού (έναντι 16.715 την προηγούμενη μέρα), εκ των οποίων 6.534 στη Μόσχα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα 5.368.513.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Η δολοφονία των ηγετών της Χαμάς στο Κατάρ θα άνοιγε τον δρόμο για την απελευθέρωση των ομήρων» – Έκρηξη οργής από τους συγγενείς των θυμάτων
«Οι ηγέτες των τρομοκρατών της Χαμάς που ζουν στο Κατάρ δεν ενδιαφέρονται για τους κατοίκους της Γάζας», πρόσθεσε
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Συναγερμός στην Πολωνία μετά από απειλή drone – Απογειώθηκαν μαχητικά και έκλεισε το αεροδρόμιο του Λούμπλιν
Σειρήνες, κλειστό αεροδρόμιο και ανάπτυξη μαχητικών: οι πολωνικές αρχές τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού το απόγευμα του Σαββάτου στην ανατολική χώρα, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
Πολωνικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 6
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτελεί ανθρώπους στη Βόρεια Κορέα επειδή παρακολουθούν ξένες ταινίες
Έκθεση-κόλαφος των Ηνωμένων Εθνών αποκαλύπτει αύξηση των εκτελέσεων στη Βόρεια Κορέα, ακόμη και για απλή παρακολούθηση ή διαμοιρασμό ξένων ταινιών και σειρών, σύμφωνα με το BBC
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν 7