Κόσμος

Ρωσία: Δεν κάνουμε “πλάτες” στον Ερντογάν – Μόνο με διάλογο επιλύονται οι διαφορές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θέση πήρε η Ρωσία για την κλιμάκωση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπου προκαλεί η Τουρκία, μέσω της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα.

“Η Ρωσία τάσσεται υπέρ της επίλυσης όλων των διαφορών μόνο μέσω του πολιτικού διαλόγου”, αναφέρει με ανάρτησή της στο twitter, για την στάση της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο, η αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών στη Μόσχα, Μαρία Ζαχάροβα.

Click4more: Η Αθήνα “αδειάζει” Στόλτενμπεργκ: Διαψεύδει τη συμφωνία για διάλογο με την Τουρκία

“Δεν επιδιώκουμε να επωφεληθούμε από μια διασυνοριακή διαφωνία. Η προσέγγιση αυτή ισχύει πλήρως για την ανατολική Μεσόγειο, μια ευαίσθητη και εκρηκτική περιοχή. Η Ρωσία τάσσεται υπέρ της επίλυσης όλων των διαφορών μόνο μέσω του πολιτικού διαλόγου”, αναφέρει η Ζαχάροβα στο tweet.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Λαβρόφ από ΟΗΕ: «Η Ευρώπη κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στην σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας»
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κατά την ομιλία του στον ΟΗΕ, στην οποία δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα επιτύχει τους στόχους της όσον αφορά την Ουκρανία
Σεργκέι Λαβρόφ
8
Η «κρυφή» εγγονή του Πούτιν με το επώνυμο Ζελένσκι: Η 8χρονη Έλσα φέρει το επίθετο της μητέρας της και όχι του πατέρα της
Το κορίτσι, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 και φέρεται να είναι παιδί της μικρότερης κόρης του Πούτιν, Κατερίνας Τιχόνοβα και του Ρώσου χορευτή μπαλέτου και σκηνοθέτη Ιγκόρ Ζελένσκι
Βλαντίμιρ Πούτιν