Κόσμος

Ρωσία: «Η πλειοψηφία των Ρώσων στηρίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία» λέει ο Πεσκόφ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Κρεμλίνο υποστηρίζει πως σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει υπάρχει ισχυρή στήριξη μεταξύ των Ρώσων στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ απαντώντας σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων για έρευνα που υποδηλώνει ότι υπάρχει ίσος αριθμός ανθρώπων που τάσσεται υπέρ των διαπραγματεύσεων για να τερματιστούν οι 16 μήνες της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία και αυτών που είναι υπέρ της συνέχισης της σύγκρουσης.

«Τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό –κυρίαρχη στήριξη για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση και για τον πρόεδρο», δήλωσε ο Πεσκόφ.

«Το βασικό θέμα για τους Ρώσους είναι να επιτευχθούν οι στόχοι που είναι ενώπιων μας, οι οποίοι διαμορφώθηκαν από τον πρόεδρο», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Mirror: Οι φωτιές στην Αιγιάλεια έκαναν στάχτη το όνειρο οικογένειας από τη Βρετανία για μια νέα ζωή στην Πελοπόννησο – «Δεν χάσαμε μόνο ένα σπίτι»
Το δημοσίευμα περιγράφει πώς το σπίτι που έχτισαν με κόπο καταστράφηκε ολοσχερώς λίγες ημέρες πριν από τη μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα
Βρετανοί, φωτιά Πελοπόννησος 7
Ανακατατάξεις στο τμήμα AI της Google: Ο Ντέμης Χασάμπις αναβαθμίζεται σε πρόεδρο της DeepMind και επικεφαλής επιστήμονα της Alphabet
Ο Τζεφ Ντιν και ο Σαντζάι Γκεμαβάτ αποχωρούν για να ιδρύσουν τη Discovery Loop, ενώ ο Κοράι Καβουκτσούογλου αναλαμβάνει διευρυμένες αρμοδιότητες στη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης
Ντέμης Χασάμπης
Ιράν και Ομάν συμφώνησαν νέα ναυτιλιακή οδό στα Στενά του Ορμούζ
Η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι έχουν καθοριστεί οι γεωγραφικές συντεταγμένες της διαδρομής, προειδοποιώντας ωστόσο ότι η συμφωνία δεν αρκεί από μόνη της για να εγγυηθεί την ασφάλεια της στρατηγικής θαλάσσιας οδού
REUTERS