Κόσμος

Ρωσία – κορονοϊός: 337 νεκροί και 8.702 νέα κρούσματα σε 24 ώρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ρωσία κατέγραψε 8.702 νέα κρούσματα κορονοϊού το προηγούμενο 24ωρο, εκ των οποίων τα 2.090 στη Μόσχα.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 4.641.390 σύμφωνα με την κυβερνητική ομάδα αντιμετώπισης της κρίσης με την COVID-19.

Το 24ωρο που πέρασε καταγράφηκαν επίσης 337 θάνατοι από κορονοϊό στη Ρωσία, με τους οποίους ανήλθε σε 102.986 ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στη χώρα από τη νόσο που προκαλεί ο νέος κορονοϊός.

Η ρωσική στατιστική υπηρεσία Rosstat, η οποία καταρτίζει έναν χωριστό απολογισμό, έχει ανακοινώσει έναν πολύ υψηλότερο αριθμό 225.000 θανάτων από τον Απρίλιο του 2020 ως τον Φεβρουάριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γενεύη «φλέγεται»: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία ενόψει της Συνόδου Κορυφής της G7 στη Γαλλία
Διαδηλωτές στη Γενεύη συγκρούστηκαν με την αστυνομία, έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο και έσπασαν τα παράθυρα μιας τράπεζας, λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής της G7 στη γειτονική Γαλλία
Γενεύη
Οι ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό απειλούν να τορπιλίσουν μια συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Τραμπ: «Είπα στον Νετανιάχου τι στο διάολο κάνεις;»
Μετά τα πλήγματα στη Βηρυτό, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι προετοιμάζεται για μια «πιθανή» επίθεση στην ισραηλινή επικράτεια
REUTERS
Μήνυμα Τραμπ σε Ισραήλ και Χεζμπολάχ να τερματίσουν τις επιθέσεις: «Δεν έπρεπε να συμβεί το χτύπημα στη Βηρυτό»
«Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας μακράς και όμορφης ειρήνης — Ας μην το χαλάσουμε!» γράφει ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέροντας ότι Ισραήλ και Χεζμπολάχ πρέπει να σταματήσουν τις επιθέσεις
Ο Ντόναλντ Τραμπ