Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρωσία: «Πράκτορες του ΝΑΤΟ» ο Ναβάλνι και οι σύντροφοί του

Ναβάλνι

Το υπουργείο Εξωτερικών στη Ρωσία χαρακτήρισε σήμερα «πράκτορες του ΝΑΤΟ» τον Αλεξέι Ναβάλνι και τα μέλη του «Ταμείου Αγώνα κατά της Διαφθοράς».

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σε ανάρτησή της στην σελίδα της στο Facebook, έγραψε ότι οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Βρετανίας και των ΗΠΑ, όλοι μέλη του ΝΑΤΟ συναντήθηκαν με τους συνοδοιπόρους του Ναβάλνι την Δευτέρα και τους έδωσαν οδηγίες για το πώς να υπονομεύσουν την κυβέρνηση στη Ρωσία.

«Όλα είναι πολύ τετριμμένα. Στις 8 Φεβρουαρίου του 2021 στην μόνιμη αντιπροσωπεία της Πολωνίας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε on-line συνάντηση με τον (Λεονίντ) Βολκόφ και τον (Βλαντίμιρ) Ασούρκοφ, στην οποία συμμετείχαν χώρες της ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Βρετανία. Αλλά στην ουσία πρόκειται για συνάντηση των χωρών του ΝΑΤΟ. Οι νατοϊκοί έδωσαν οδηγίες στην ‘αντιπολίτευση’, αλλά στην πραγματικότητα στους δικούς τους πράκτορες επιρροής, για το πώς θα διεξάγουν ‘πιο πονηρά’ την υπονομευτική τους δραστηριότητα», επεσήμανε η Ζαχάροβα στην ανάρτησή της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις