Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρωσία: Σάλος με το σχεδόν γυμνό πάρτι ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται – Παρούσα και η «βαφτιστήρα του Πούτιν»

Ρωσία: Σάλος με το σχεδόν γυμνό πάρτι ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται – Παρούσα και η «βαφτιστήρα του Πούτιν»

Σάλος έχει προκληθεί στην Ρωσία από ένα πάρτι με ημίγυμνους, το οποίο διοργανώθηκε εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία.

Η 32χρονη ηθοποιός και blogger Νάστια Ιβλέεβα ξεσήκωσε αντιδράσεις στην Ρωσία, καθώς έκανε ένα πάρτι με θέμα «σχεδόν γυμνός».

Σε αυτό ήταν και η παρουσιάστρια Ξένια Σόμπτσακ, η αποκαλούμενη «βαφιστήρα του Πούτιν», επειδή ο Ρώσος πρόεδρος ήταν «παρών» στη βάφτισή της καθώς θεωρούσε τον πατέρα της, Ανατόλι, ως τον πολιτικό μέντορά του.

Η Σόμπτσακ έχει ασκήσει κριτική στον Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία. Ήταν στο πάρτι με μια αποκαλυπτική εμφάνιση.

Ο παρουσιαστής Βλαντιμίρ Σολόβιοφ βλέποντας τις εικόνες είπε: «πόσο πολύ ανήθικο είναι αυτό που κάνατε; Τα παιδιά μας μάχονται στο μέτωπο. Πόσο αναίσθητες είστε για ό,τι συμβαίνει στη χώρα, για τον πρόεδρο Πούτιν;».

Η Daily Mail αναφέρει πως έχουν υπάρξει καταγγελίες προκειμένου να γίνει έρευνα για τυχόν παρανομίες.

Η διοργανώτρια από τη μεριά της δηλώνει πως «κάθε φορά μετά από τα πάρτι μου γράφουν ότι είναι δαιμονικά, ότι είναι ανήθικα, αν και οι άνθρωποι ήρθαν ντυμένοι όμορφα με σχεδόν γυμνές στιλιστικές επιλογές. Αλλά την ίδια ώρα βλέπουμε τα μοντέλα στη Δύση και λέμε “πόσο όμορφες και κουλ είναι”. Όταν το κάνουν οι δικοί μας καλλιτέχνες όλοι λένε “πώς είναι αυτό δυνατόν;”».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη НАСТЯ ИВЛЕЕВА (@_agentgirl_)

Η ίδια φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα έχοντας ένα διαμάντι στα οπίσθιά της. «Αποφάσισα να μην το παρακάνω με τα αξεσουάρ και σκέφτηκα ότι ένα διαμάντι αξίας 23 εκατ. ρουβλίων στα οπίσθιά μου θα ήταν αρκετό».

Η Σόμπτσακ ανέφερε πως «μπορεί να ήταν ένα κακό πάρτι, κατά την άποψή σας. Θέλαμε λάμψη και έγινε ό,τι έγινε. Μπορεί να μην σας αρέσει να το βλέπετε αλλά, συγγνώμη, όταν οι ενήλικες πηγαίνουν κάπου με τα οπίσθιά τους έξω είναι δική τους υπόθεση. Ο κόσμος δεν είναι δίκαιος – πάντα έτσι ήταν, και πάντα έτσι θα είναι. Κάπου σκοτώνονται άνθρωποι, κάπου πεινάνε παιδιά και κάπου αλλού, την ίδια ώρα, άνθρωποι πίνουν σαμπάνια. Κανένα πένθος δεν μπορεί να κρατάει για πάντα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη НАСТЯ ИВЛЕЕВА (@_agentgirl_)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις