Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρωσία: Συντριβή ελικοπτέρου στην Καμτσάτκα – 8 νεκροί

Ρωσία: Συντριβή ελικοπτέρου στην Καμτσάτκα – 8 νεκροί
Φωτογραφία Αρχείου

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ρωσία, όταν το ελικόπτερο Mi-8 με 13 που επέβαιναν συνετρίβη στην λίμνη Καμτσάτκα.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, άμεσα στο σημείο κατευθύνθηκε το ελικόπτερο του Κέντρου Ιατρικής Καταστροφών, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης (EMERCOM).

«Στις 00:50 ώρα Ελλάδος, λάβαμε σήμα για μια βίαιη προσγείωση του ελικοπτέρου Mi-8 της εταιρείας Vityaz-Aero στην περιοχή της λίμνης Κουρίλ». Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, στο ελικόπτερο επέβαιναν 3 μέλη του πληρώματος και 13 επιβάτες, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο πως οκτώ επιβάτες σώθηκαν.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Φυσικού Αποθεματικού Kronotsky, το ελικόπτερο ανήκει στην εταιρεία Vityaz-Aero και σε αυτό επέβαιναν τουρίστες και 3 μέλη του πληρώματος.

Στο σημείο εδώ και λίγη ώρα βρίσκονται ειδικά εξοπλισμένοι άντρες του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών, και διαθέτουν μέσα για καταδύσεις σε βάθος μέχρι και 20 μέτρων, ωστόσο οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως το ελικόπτερο βρίσκεται σε βάθος μεγαλύτερο των 100 μέτρων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις