Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ρώσος κανίβαλος σκότωσε με τσεκούρι ηλικιωμένo και έφαγε την καρδιά του

Ρώσος κανίβαλος σκότωσε με τσεκούρι ηλικιωμένo και έφαγε την καρδιά του
Φωτογραφία αρχείου: Reuters

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας Ρώσος κανίβαλος ο οποίος κατηγορείται ότι “έφαγε την καρδιά ενός συνταξιούχου” αφού πρώτα “τον σκότωσε με τσεκούρι”.

Ο 47χρονος Erkinzhon Abdurakhmanov, σκόπευε να θεραπεύσει τα δικά του “καρδιακά προβλήματα” αφού έκανε συμφωνία με τον διάβολο”, όπως ισχυρίστηκε στην αστυνομία.

Επισκέφθηκε τον 65χρονο συνταξιούχο στην περιοχή Kuyurgazinsky της ρωσικής περιφέρειας Bashkortostan και τον χτύπησε τρεις φορές με ένα τσεκούρι, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Στη συνέχεια, ο πρώην έφεδρος του στρατού έκοψε την καρδιά και “έφαγε το γεύμα του”, καθώς περίμενε σε μια στάση λεωφορείου.

Ακολούθως, έδωσε υπολείμματα από το άψυχο σώμα σε μια γυναίκα που επίσης περίμενε το λεωφορείο “και της ζήτησε να τα θάψει! Όταν αργότερα πήγε σε ένα κατάστημα για να κλέψει αλκοόλ, ο καταστηματάρχης ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο άντρας δήλωσε στην αστυνομία ότι “ο διάβολος τον διέταξε να σκοτώσει έναν άνθρωπο που είχε προηγουμένως συνάψει συμφωνία μαζί του, έτσι ώστε ο νεκρός να πάει στον παράδεισο”.

 

Εναντίον του Abdurakhmanov, ο οποίος ομολόγησε τη φρικιαστική δολοφονία, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία, ανέφερε το Mash επικαλούμενο αστυνομικές αρχές.

Ο “σατανιστής” είναι πατέρας ενός παιδιού που εργάζεται ως οικοδόμος, πρόσθεσε η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.

Η μητέρα του κρατούμενου δήλωσε ότι είχε παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά του γιου της και πως ντρέπεται που μοιράζεται μαζί του το ίδιο όνομα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις