Κόσμος

Ρουμανία: Μουσική συναυλία με μαέστρο… ρομπότ! video

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έγινε κι αυτό! Η πρώτη συναυλία με διευθυντή ορχήστρας ένα ρομπότ… Η ιδιαίτερη αυτή μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Θέατρο της Κλουζ Ναπόκα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για συναυλία που δόθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και για τον λόγο αυτό ο διευθυντής ορχήστρας, έδωσε τον καλύτερο του… εαυτό.

Όπως δήλωσε ο Καλιν Μπάιντοτς, ιδρυτής της εταιρείας που κατασκεύασε το ρομπότ, η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία για να παρουσιαστούν στο κοινό οι δυνατότητες του ρομπότ και να συγκεντρωθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον φιλανθρωπικό σκοπό.

Το ρομπότ μπορεί να “κατανοήσει” τρία είδη μουσικής και να “αντιλαμβάνεται” τον ήχο. Επίσης, το ρομπότ που φορούσε μια ρουμανική παραδοσιακή φορεσιά, χαιρέτισε τα μέλη της ορχήστρας και το κοινό και κατάφερε να “δέσει” τρία είδη μουσικής στη φιλανθρωπική συναυλία, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν σε σύλλογο που στηρίζει οικογένειες με παιδιά με καρκίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: 7,3 εκατ. πολίτες στις πρώτες βουλευτικές εκλογές μετά την επίθεση της Χαμάς – Ο Νετανιάχου αντιμέτωπος με τη δοκιμασία της κάλπης
Σε κλίμα βαθειάς πόλωσης οι εκλογές στο Ισραήλ - Ο Νετανιάχου διεκδικεί την παραμονή του στην εξουσία, ενώ η αντιπολίτευση υπό τον Άιζενκοτ ζητά πολιτική αλλαγή
Ισραήλ εκλογές
Εκλογές στο Ισραήλ: Ποιοι είναι οι βασικοί αντίπαλοι του Μπέντζαμιν Νετανιάχου και που θα κριθεί η πρωθυπουργία
Ερώτημα αποτελεί εάν κάποια παράταξη θα καταφέρει να εξασφαλίσει κοινοβουλευτική στήριξη ή το αποτέλεσμα θα οδηγήσει σε δύσκολες διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 5