Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρούνεϊ: Έξαλλη η σύζυγος με το ροζ σκάνδαλο!

Ρούνεϊ
Φωτογραφία από Daily Mail

– Τεράστιες διαστάσεις παίρνει στην Αγγλία το “ροζ” σκάνδαλο του Γουέιν Ρούνεϊ
– Η σύζυγός του πήρε τηλέφωνο την 29χρονη “πέτρα του σκανδάλου” και απαίτησε να της πει την αλήθεια!
– Η Laura Sipmson υποστηρίζει πως δεν έγινε τίποτα επειδή… δεν πρόλαβαν!
– “Ήμουν έτοιμη και το ίδιο κι εκείνος, μέχρι που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης. Χάλασε η βραδιά”
– Λέει επίσης ότι φίλος του ποδοσφαιριστή της έστειλε απειλητικά μηνύματα!
– Τα… πολύωρα ποτά, οι αγκαλιές και η σύλληψη του μεθυσμένου Ρούνεϊ

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει στην Αγγλία η υπόθεση με τον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Γουέϊν Ρούνεϊ. Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Έβερτον, μετά από 13 χρόνια μεγάλης καριέρας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο (μελαχρινός) μπελάς του Ρούνεϊ!

Η χρονιά ξεκίνησε καλά για τον ίδιο, εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Διότι έξω από αυτές… τα έκανε μαντάρα! Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την εθνική Αγγλίας, έχει στρέψει τα τελευταία εικοσιτετράωρα όλα τα βλέμματα πάνω του. Αρχικά έγινε γνωστό ότι συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής, επειδή οδηγούσε υπό την επήρρεια μέθης.

Δεν άργησαν, όμως, να βγουν στο “φως” της δημοσιότητας και τα… απόνερα εκείνης της βραδιάς. Τα οποία έχουν… ονοματεπώνυμο: Laura Simpson. Είναι η γυναίκα που έβαλε “φωτιά” στον 31χρονο επιθετικό, με τις χθεσινές δηλώσεις της στην βρετανική Daily Mail.

Συγκεκριμένα η Simpson υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος ο Ρούνεϊ ήταν το δικό της, ενώ την επέστρεφε σπίτι της. Επίσης αποκάλυψε ότι οι δυο τους έπιναν για δέκα (!) ώρες εκείνο το βράδυ και ο ποδοσφαιριστής της έκανε… αφυκτικό πρέσινγκ!

Κοιτούσε συνεχώς το στήθος μου και με ρωτούσε αν είναι αληθινό! Ανταλλάξαμε ένα φιλί και μια αγκαλιά αλλά ήταν αθώα! Δεν είμαι αντροχωρίστρα“, τόνισε χθες η Σίμπσον…

Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε πως εκείνο το βράδυ η -έγκυος- σύζυγος του Ρούνεϊ βρισκόταν για διακοπές στη Μαγιόρκα. Η Κολίν Ρούνεϊ επέστρεψε κακήν κακώς μετά την δημοσιοποίηση της ιστορίας και σήμερα υπάρχει… συνέχεια!

Έξαλλη η σύζυγος, πήρε τηλέφωνο την “πέτρα του σκανδάλου”!

Η Daily Mail, λοιπόν, επιστρέφει και με σημερινό δημοσίευμα μεταφέρει την πλευρά της συζύγου του Ρούνεϊ. Η οποία είναι… έξω φρενών και φέρεται να πήρε τηλέφωνο την 29χρονη μελαχρινή γυναίκα!

Ρούνεϊ
Η Laura Simpson / Φωτογραφία από Instagram

Πες μου την αλήθεια” απαίτησε η Κολίν Ρούνεϊ! Η έγκυος σύζυγος του ποδοσφαιριστή είχε έναν έντονο διάλογο μαζί της, καθώς επέστρεφε από την Ισπανία.

Μου ζήτησε να της πω τι συνέβη. Δεν ήταν χαρούμενη με το ότι φύγαμε (σ.σ. με τον Ρούνεϊ) μαζί από το κλαμπ με ένα ταξί, μέχρι να πάμε στο αυτοκίνητό μου“, δηλώνει στην Sun η ίδια η 29χρονη.

Η σύζυγος του Ρούνεϊ είπε στην Simpson πως δεν χρειάζεται να λυπάται για τίποτα. Την ίδια ώρα, φίλοι της Κολίν αναφέρουν πως εκείνη είναι “πιο νευριασμένη από ποτέ“. Παρά τον θυμό της, όμως, άτομα που βρίσκονται κοντά της, θεωρούν πως θα δώσει στον γάμο της μία ακόμη ευκαιρία.

Έναν γάμο που πολλάκις έχει απασχολήσει τα σκανδαλοθηρικά μέσα του νησιού, με τα σενάρια για χωρισμό να κάνουν συχνά – πυκνά την εμφάνισή τους στον βρετανικό Τύπο.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν μπορούν να χρίσουν ξανά τον γάμο τους. Η Κολίν πιστεύει πως είναι η μόνη που κρατά τον γάμο“, λένε φίλοι της.

Η Simpson ισχυρίζεται πως η έγκυος Κολίν επικοινώνησε αρχικά μέσχω Instagram, εώ βρισκόταν ακόμη στην Ισπανία. Χθες όμως, πήρε και τηλέφωνο την 29χρονη, απαιτώντας εξηγήσεις…

Ρούνεϊ
Η Laura Simpson / Φωτογραφία από Instagram

Η Simpson παραδέχτηκε πως έφυγε μαζί με τον Ρούνεϊ γιατί ήθελα και οι δύο να αποφύγουν τα… αδιάκριτα βλέμματα. Επίσης παραδέχτηκε ότι “ίσως” θα περνούσαν τη νύχτα μαζί, όμως επέμεινε στην Κολίν ότι τελικά δεν συνέβη τίποτα…

“Ο κόσμος γελάει μαζί μου”!

Η Κολίν Ρούνεϊ τα… είπε ένα χεράκι και στην σύζυγό της! Σύμφωνα με την Daily Mail, είπε έξαλλη στον 31χρονο ποδοσφαιριστή: “Ο κόσμος γελάει μαζί μου εξαιτίας σου“! Η Κολίν Ρούνεϊ εθεάθη σήμερα στο σπίτι των γονιών της.

Έμεινε για λίγη ώρα και μετά έφυγε, οδηγώντας το 80.000 λιρών αυτοκίνητό της. Όλα, πλέον, μοιάζουν ανοιχτά όσον αφορά στον γάμο του ζευγαριού…

Μέλος σε site γνωριμιών και… δούλεμα στην σύζυγο!

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται πως η Simpson είναι μέλος ενός site γνωριμιών, στο οποίο αναφέρει πως ψάχνει έναν άνδρα που να κερδίζει 6.000 λίρες τον μήνα… Στο συγκεκριμένο site, που ονομάζεται “Seeking Arrangement”, συμμετέχουν γυναίκες που ψάχνουν μεγαλύτερους και οικονομικά εύρωστους άνδρες για “παρέα”.

Ρούνεϊ
Το προφίλ της Lausa Simpson στο site γνωριμιών / Φωτογραφία από Daily Mail

Εκεί περιγράφει τον εαυτό της ως “κουκλίτσα” και “με πολύ διαθέσιμο χρόνο για καλοπέραση”. Και μπορεί στην σύζυγο του Ρούνεϊ να… ορκιζόταν πως δεν συνέβη τίποτα, στην Dialy Mail όμως… ξεσάλωσε!

“Θα είχαμε κάνει σεξ αν δεν μας είχε σταματήσει η αστυνομία”, δηλώνει χαρακτηριστικά! Σημειώνεται εδώ πως η συγκεκριμένη μετάφραση είναι… εξαιρετικά επιεικής σε σχέση με την πραγματική δήλωση της 29χρονης… “Ήμουν έτοιμη και το ίδιο κι εκείνος, μέχρι που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης. Χάλασε η βραδιά“, τονίζει ακόμη.

Απειλές από φίλο του Ρούνεϊ!

Η Lausa Simpson επίσης υποστηρίζει πως δέχθηκε απειλές μέσω μηνυμάτων από έναν φίλο του ποδοσφαιριστή! “Μην τολμήσεις να πουλήσεις την ιστορία στις εφημερίδες! Ξέρεις τι θα συμβεί! Θα του κάνεις περισσότερο κακό και δεν το χρειάζεται“, ανέφερε το μήνυμα…

Σημειώνεται ότι η Simpson απενεργοποίησε το προφίλ που μέχρι χθες διατηρούσε στο Twitter…

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις