Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Σ.Μπερλουσκόνι: Δεν ήμουν ποτέ εκβιάσιμος”

Σ.Μπερλουσκόνι: Δεν ήμουν ποτέ εκβιάσιμος”
«Ουδείς διαθέτει όπλα με τα οποία να μπορεί να με εκβιάσει». Δεν πρόκειται για δήλωση κάποιου αρχαίου αυτοκράτορα αλλά του….
Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο Σίλβιο ξαναχτυπά και για άλλη μια φορά τα βάζει με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και ειδικά με την εφημερίδα “Λα Ρεπούμπλικα”.
Σε συνέντευξή του στη δημόσιας ιταλικής τηλεόρασης, RAI ο “Καβαλιέρε” απάντησε με αυτό τον τρόπο στο ερώτημα «αν ο Μπερλουσκόνι νιώθει ότι μπορεί να είναι εκβιάσιμος εξαιτίας της ιδιωτικής του ζωής», που συχνά έγινε θέμα!
«Η απάντησή μου ισχύει για το παρόν όσο και για το παρελθόν», είπε ο Μπερλουσκόνι.
«Δεν συμπεριφέρθηκα ποτέ με τρόπο που να ευνοεί ή να προκαλεί κάποιον εκβιασμό. Όταν υπήρξαν αιτήματα, τα οποία – κατά την προσωπική μου εκτίμηση και εκείνη των δικηγόρων μου- θα μπορούσαν να θεωρηθούν εκβιαστικά, απευθύνθηκα αμέσως στις δικαστικές αρχές».
Οι τελευταίες αυτές δηλώσεις του Ιταλού πρωθυπουργού αναφέρονται στην υπόθεση του φωτογράφου Αντονέλλο Τζαπάντου και στην προσπάθειά του να διαθέσει στην αγορά φωτογραφίες από τα θερινά πάρτυ στη βίλλα του «Καβαλιέρε», στη Σαρδηνία.
Ο Μπερλουσκόνι δεν είχε μιλήσει ποτέ, ως τώρα, περί της ιδιωτικής ζωής ενός πολιτικού. Αποφάσισε να το κάνει με τον Μπρούνο Βέσπα, αλλά όχι στην τηλεοπτική του εκπομπή. Θα γίνει σε συνέντευξη, που θα συμπεριληφθεί στο νέο βιβλίο του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε