Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σάφι Ρόουζ Ρούσσος: Η μητέρα της δεν ξέρει για τον θάνατό της

Σάφι Ρόουζ Ρούσσος: Η μητέρα της δεν ξέρει για τον θάνατό της

Η μόλις 8 ετών Saffie Rose Roussos είναι το νεότερο θύμα του 22χρονου Σαλμάν Αμπεντί, του Βρετανού λιβυκής καταγωγής, που πυροδότησε τα εκρηκτικά στο Μάντσεστερ Αρίνα και στόχευσε κυρίως παιδιά, θαυμαστές της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε. Μια ακόμη σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται στο φως.

Η μικρή Σάφι Ρόουζ Ρούσσος, με καταγωγή από την Κύπρο, είχε πάει στη συναυλία της Ariana Grande μαζί με τη μαμά της Λίζα και την 20χρονη αδερφή της, Άσλεϊ Μπρόμγουιτς. Όταν έγινε η έκρηξη, οι τρεις τους χωρίστηκαν. Η μητέρα και η αδερφή της 8χρονης έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται.

Γείτονας της οικογένειας αποκάλυψε ότι η Λίζα δεν γνωρίζει ακόμα ότι η μικρή της κόρη έχει πεθάνει. Και αυτό γιατί παραμένει σε καταστολή στην Εντατική εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων της.

«Η Σάφι δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και η μητέρα, απ’ ό,τι ξέρουμε, δεν το γνωρίζει» δήλωσε ο Σαλμάν Πατέλ, φίλος της οικογένειας. Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης ότι ο πατέρας της Σάφι, Άντριου, δεν είχε ιδέα για το τι είχε γίνει στο Μάντσεστερ Αρίνα καθώς έφτανε στον συναυλιακό χώρο για να πάρει την οικογένειά του.

«Πήγε να τις πάρει και όταν έφτασε βρήκε τη γυναίκα του σε κρίσιμη κατάσταση, τη μεγαλύτερή του κόρη τραυματισμένη και τη μικρή να αγνοείται», τόνισε ο Πατέλ, που είναι υπάλληλος στο ταχυδρομείο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της οικογένειας. Γνώριζε τη Σάφι από μικρό παιδί και είπε πως ήταν πάντα χαμογελαστή κι ευγενική.

Η Λίζα και η Άσλεϊ νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε