Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάλος! «Εθνικό καθήκον να βιάζουμε γυναίκες με σκισμένα τζιν» [vid]

Σάλος! «Εθνικό καθήκον να βιάζουμε γυναίκες με σκισμένα τζιν» [vid]

Οι ανεκδιήγητες δηλώσεις του δικηγόρου προκάλεσαν οργή και κάνουν τον γύρο του κόσμου. Χαρακτήρισε “εθνικό καθήκον” οι άντρες να βιάζουν γυναίκες με σκισμένα τζιν.

Ο Αιγύπτιος δικηγόρος Nabih al-Wahsh έκανε σοκαριστικές δηλώσεις στη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στο δορυφορικό κανάλι Al-Assema. Χαρακτήρισε “εθνικό καθήκον” των Αιγύπτιων να βιάζουν γυναίκες που φοράνε σκισμένα τζιν.

Ο Nabih al-Wahsh βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής όπου σχολίαζαν τους νόμους για την “υποκίνηση της ακολασίας”. Τότε ήταν που έριξε τη βόμβα μεγατόνων. Ότι δηλαδή οι γυναίκες που φοράνε σκισμένα τζιν και δείχνουν οποιοιδήποτε μέρος των ποδιών τους, προσκαλούν τους άντρες να τις παρενοχλήσουν.

“Θα μάθουν τον αυτοσεβασμό”

Ανέφερε μάλιστα ότι αποτελεί “εθνικό καθήκον” ο βιασμός γυναικών που φοράνε σκισμένα τζιν. Με αυτό, σύμφωνα με την Dailymail, υπονόησε ότι δεν θα ήταν μόνο αυτό που αξίζουν, αλλά και ένας τρόπος να μάθουν τον αυτοσεβασμό.

“Οι γυναίκες πρέπει να σέβονται τους εαυτούς τους ώστε να τους σέβονται και οι άλλοι. Η προστασία της ηθικής είναι πιο σημαντική από την προστασία των συνόρων”.

Οι δηλώσεις του κάνουν τον γύρο του κόσμου και έχουν προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις, με τον Al-Wahsh να μην είναι η πρώτη φορά που προκαλεί σε τηλεοπτικό στούντιο. Σε εμφάνισή του σε talk show είχε βγάλει το παπούτσι του και είχε χτυπήσει ιμάμη στο κεφάλι σε ζωντανή σύνδεση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις