Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σάλος! Μοντέλο κατηγορεί διάσημο μάγο για βιασμό

μοντέλο Natasha Prince μάγος David Blaine

Μετά το σκάνδαλο που συνταράζει το Χόλιγουντ με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, τα στόματα ανοίγουν. Μοντέλο κατηγορεί superstar μάγο για βιασμό.

Οι βρετανικές αρχές εξετάζουν τις κατηγορίες βιασμού από το πρώην μοντέλο Natasha Prince σε βάρος του superstar μάγου David Blaine. H Scotland Yard κάλεσε τον διάσημο μάγο για κατάθεση.

Το πρώην μοντέλο Natasha Prince υποστηρίζει πως ο David Blaine τη βίασε σε σπίτι στη συνοικία του Chelsea το καλοκαίρι του 2004. Ο διάσημος μάγος αρνείται τις κατηγορίες. “Ο πελάτης μου αρνείται κατηγορηματικά πως βίασε ή παρενόχλησε σεξουαλικά οποιαδήποτε γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα αρνείται ότι βίασε μια γυναίκα το 2004”, τόνισε ο δικηγόρος του.

Ο δικηγόρος του διάσημου μάγου επισήμανε πως ο πελάτης του θα συνεργαστεί με τις αρχές για την έρευνα επειδή “δεν έχει τίποτα να κρύψει”. “Η καταγγελία βιασμού έγινε στις 17 Νοεμβρίου 2016. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις και η έρευνα συνεχίζεται”.

Η Natasha Prince, που μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ στα 15 της χρόνια, τελείωσε ανεξήγητα τη σταδιοδρομία της μετά από 9 χρόνια. Στη διάρκεια αυτών των ετών έγινε εξώφυλλο σε σημαντικά περιοδικά όπως τη γερμανική Vogue, το γαλλικό Elle και το ιταλικό Glamour. Συμμετείχε επίσης σε καμπάνιες εταιρειών όπως η Louis Vuitton, η Levi και η Diesel.

Υποστηρίζει πως ο διάσημος μάγος τη βίασε τη νύχτα που τον γνώρισε στο Wellington, πολυτελές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Knightsbridge στο Λονδίνο. Ήταν εποχή που ο Blaine άρχιζε να γίνεται διάσημος στον χώρο της μαγείας. Απέκτησε τεράστια φήμη μετά από το κόλπο “Above the Below” το 2003. Έμεινε 30 πόδια κάτω από το νερό στον ποταμό Τάμεση για 44 μέρες επιβιώνοντας μόνο με νερό.

Τη νύχτα που συνάντησε το μοντέλο, όπως υποστηρίζει η Natasha Prince, την προσκάλεσε σε πάρτι που αρχικά αρνήθηκε να πάει. Τότε προσφέρθηκε να στείλει αυτοκίνητο να την πάρει. “Σκέφτηκα εντάξει πρέπει πραγματικά να του αρέσω πολύ”. Μόλις βρέθηκε στο διαμέρισμα δεν μίλησε σε κάποιον άλλο. Μετά από λίγη ώρα ο Blaine εξαφανίστηκε στην κουζίνα και επέστρεψε με ποτό. Σχεδόν 20 λεπτά αργότερα την πήρε σε μια κρεβατοκάμαρα, της είπε να τον φιλήσει και της ζήτησε να τελειώσει το ποτό της.

Ανορεξία, κοινωνικό άγχος και αλκοόλ μετά τον βιασμό

Μετά από αυτό δεν θυμάται τίποτα. Εκτός από μια στιγμή που κατά τη συνουσία τα πράγματα ήταν τόσο σκληρά που ξύπνησε. “Ήμουν στο κρεβάτι με το πρόσωπο προς τα μπροστά και ήταν πίσω μου. Νομίζω ότι με ξύνπνησε λίγο επειδή δεν είχα κάνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο”. Το επόμενο πρωί έπρεπε να ξυπνήσει για μια φωτογράφηση για τα καταστήματα New Look. Βρισκόταν όμως όλη τη μέρα σε σύγχυση και τα έβλεπε όλα θολά.

“Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι πως κάθισα να μου φτιάξουν το μακιγιάζ και σκεφτόμουν. “Τι έκανα χθες βράδυ; Έκανα έρωτα με τον David Blaine; Αφού δεν ήθελα… Ένιωθα χαμένη. Δεν θυμάμαι να έκανα ντουζ, που άλλαξα, να φεύγω από το σπίτι του ή οτιδήποτε”. Μετά τον βιασμό η Natasha Prince ανέπτυξε σοβαρό κοινωνικό άγχος και έγινε ανορεκτική. Στράφηκε επίσης στο αλκοόλ για να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές καταστάσεις.

Συνάντησε τον Blaine τέσσερις ακόμα φορές μετά από εκείνη τη νύχτα. Η πρώτη ήταν στη Νέα Υόρκη. “Ήμουν φρικαρισμένη. Φαινόταν να με ελέγχει. Ακουγόταν πολύ ανατριχιαστικός. Ένιωθα ότι με εκφοβίζει”. Ξαναβρέθηκαν επίσης σε πάρτι που ήταν και οι δύο καλεσμένοι. Υποστηρίζει πως τη στρίμωξε σε ένα μπάνιο και της είπε “ήσουν πάρα πολύ καλή στο κρεβάτι”.

Η επόμενη συνάντησή τους ήταν έξι χρόνια αργότερα όταν τον συνάντησε στο μετρό στο Μανχάταν. Ήταν με την κοπέλα και την κόρη του. Μίλησαν για λίγο και τίποτα περισσότερο. Τον είδε τελευταία φορά λίγες ημέρες αργότερα όταν εμφανίστηκε έξω από την γκαλερί που εργαζόταν. Ισχυρίζεται ότι φώναξε το όνομά της και αισθάνθηκε αμηχανία.

Ενώ ο δικηγόρος του διάσημου μάγου ανέφερε ότι ο καθένας μπορεί να κάνει μια αξίωση ειδικά μετά το σκάνδαλο του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, η καταγγελία του μοντέλου ήταν πολύ πριν ξεσπάσει σάλος στο Χόλιγουντ. “Δεν θα ήθελα ποτέ να πάει κάποιος στη φυλακή. Αυτό είναι στα χέρια του νόμου. Απλά θέλω να ξέρει ότι δεν είμαι χαζή και ξέρω τι έγινε”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις