Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάλος! Μυστικοί πράκτορες έβγαζαν selfies με τον εγγονό του Τραμπ ενώ κοιμόταν!

Φωτογραφία: instagram donaldjtrumpjr
Φωτογραφία: instagram donaldjtrumpjr

Υπό έρευνα τέθηκαν δυο πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ γιατί φέρονται να έβγαζαν selfies με τον 11χρονο εγγονό του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το παιδί κοιμόταν! Όταν το παιδί ξύπνησε και κατάλαβε τι γινόταν, φοβήθηκε και κάπως έτσι αποκαλύφθηκαν όλα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ενώ οι δυο μυστικοί πράκτορες μετέφεραν τον 8χρονο Ντόναλντ Τραμπ τον 3ο, γιο του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, από το σπίτι της οικογένειάς του στο Γουέστσεστερ στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Όταν ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι, είπε στη μητέρα του τι είχε συμβεί και εκείνη το είπε στον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, πρωτότοκο γιο του του Αμερικανού προέδρου. Φυσικά, το θέμα έφτασε ψηλά στην ιεραρχία των μυστικών υπηρεσιών, που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια του προέδρου των ΗΠΑ και της οικογένειάς του με αποτέλεσμα οι δυο πράκτορες να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Happy birthday to my little man Donnie who turns 8 today. Here he is with grandpa @realdonaldtrump a few years ago. Very proud of this little man. #birthday #trump #happybirthday #birthdayboy #family

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on

Οι μυστικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, όχι για εγκληματική συμπεριφορά αλλά για το γεγονός πως οι δυο πράκτορες εγκατέλειψαν τα πόστα τους ενώ θα έπρεπε να προστατεύουν τον εγγονό του Αμερικανού προέδρου.

«Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ γνωρίζουν το θέμα με τους δυο πράκτορες και έναν από τους προσταυόμενούς μας» ανέφερε στη δήλωση του ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, σημειώνοντας πως η έρευνα που έχει ξεκινήσει θα εξακριβώσει τα γεγονότα για να διαπιστώσει πως τα πρωτόκολλα έχουν ακολουθηθεί. Παράλληλα, ζήτησε να μη βγάζουν συμπεράσματα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν λανθασμένα το όλο θέμα.

Η αποκάλυψη του περιστατικού με τους μυστικούς πράκτορες να βγάζουν selfies με τον εγγονό του Αμερικανού προέδρου ενώ το παιδί κοιμόταν έρχεται ενώ οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν μπει στο στόχαστρο για το γεγονός πως πριν από μερικές μέρες ένας εισβολέας μπήκε στο Λευκό Οίκο και έφτασε σχεδόν ως την… πόρτα της κατοικίας του προέδρου, πριν συλληφθεί.

Πάντως, πηγές αναφέρουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει καλές σχέσεις με τους άνδρες που έχουν αναλάβει την προστασία του και θεωρεί πως αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν συνδέεται με την προστασία του ίδιου και της οικογένειάς του.

Πηγή: motherjones.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε