Site icon NewsIT

Σάλος με ποδοσφαιριστές της Premier League – Προωθούν εξευτελιστικά ερωτικά βίντεο;

01.02.2018 | 13:53
Σάλος με ποδοσφαιριστές της Premier League – Προωθούν εξευτελιστικά ερωτικά βίντεο;

Στο στόχαστρο της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ποδοσφαιριστές της Premier League που φέρονται με τους πανηγυρισμούς τους να προωθούν εξευτελιστικά ερωτικά βίντεο.

Ο Sam Clucas φαίνεται να μιμείται το κατασκοπευτικό logo που συνδέεται με τα “Simply LoveLeh Brotherhood” viral ερωτικά βίντεο. Πανηγύρισε με τη χαρακτηριστική κίνηση ενώ έπαιζε με τη Swansea εναντίον της Άρσεναλ την Τρίτη.

Η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξετάζει το site με τα viral ερωτικά βίντεο που κυκλοφορούν στο WhatsApp και γίνονται share σε facebook και twitter.

Απολογήθηκε ο Sam Clucas

Εκπρόσωπος της Premier League αναφέρει πως δεν θέλει να υπάρχει τίποτα προσβλητικό στο γήπεδο. Η Swansea City ισχυρίζεται ότι ο Sam Clucas δεν γνώριζε την ύπαρξη για το πορνογραφικό τμήμα του ομίλου και δεν είχε κανένα σκοπό να προσβάλει κάποιον.

Την ίδια κίνηση σε πανηγυρισμό έκανε και ο 28χρονος Charlie Austin και ο συμπαίκτης του στη Southampton Jack Stevens τον Δεκέμβριο. Ακριβώς την ίδια χειρονομία έχουν χρησιμοποιήσει και ο Ashley Chambers και ο πυγμάχος kell Brook.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version