Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Σάλος στη Γαλλία για το ριάλιτι με «τεστ» παρθενίας (video)

Σάλος στη Γαλλία για το ριάλιτι με «τεστ» παρθενίας (video)
Στιγμιότυπο από video youtube

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γαλλία η προβολή του ριάλιτι «Incredible Gypsy Weddings», στο οποίο οι τσιγγάνες νύφες αναγκάζονται να αποδεικνύουν την παρθενία τους πριν από τον γάμο.

Σύμφωνα με το BBC, η υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, αρμόδια για θέματα Ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών και για την αντιμετώπιση των διακρίσεων, Μαρλέν Σιαπά, έστειλε επιστολή στο τηλεοπτικό συμβούλιο της Γαλλίας, εκφράζοντας την οργή της για τον τρόπο που το ριάλιτι παρουσιάζει το παραδοσιακό τσιγγάνικο έθιμο, που θέλει τις γυναίκες συγγενείς της νύφης να την εξετάζουν πριν τον γάμο.

Το γαλλικό ριάλιτι, που προβάλλεται στο κανάλι TFX, είναι εμπνευσμένο από το εξίσου διαβόητο αγγλικό πρόγραμμα του Channel 4 «Big Fat Gypsy Weddings». Το γαλλικό πρόγραμμα παρακολουθεί το φλερτ και τον γάμο σε μια κοινότητα τσιγγάνων που ζει στο Περπινιάν.

«Σε αυτό το κρεβάτι, μια κατάλληλα εκπαιδευμένη γυναίκα ελέγχει την αντίσταση του υμένα της Naomi», ακούστηκε στο ριάλιτι, «η τελετή με το χαρτομάντιλο είναι πατροπαράδοτη και αναπόφευκτη. Αν η Naomi αποδειχτεί πως είχε σεξουαλικές σχέσεις, ο γάμος θα ακυρωθεί».

Πάρτε μία… γεύση από το ριάλιτι

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις