Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σάλος στην Κύπρο με ρατσιστική επίθεση! Έβρισαν και έφτυσαν Ρωσίδα

Σάλος στην Κύπρο με ρατσιστική επίθεση! Έβρισαν και έφτυσαν Ρωσίδα

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο, με την ρατσιστική επίθεση που έκαναν τρεις Κύπριες σε βάρος μίας Ρωσίδας.

Το βίντεο ανήρτησε το θύμα της επίθεσης και δείχνει τις τρεις Κύπριες να την βρίζουν και μάλιστα μία από αυτές να την φτύνει στο πρόσωπο.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, οι Κύπριες χτύπησαν αμάξι σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και προσπάθησαν -σύμφωνα με τα όσα ακούγονται- να το σκάσουν. Τότε, η γυναίκα τις σταμάτησε και άρχισε να βιντεοσκοπεί το συμβάν, έτσι ώστε να μην μπορέσουν να φύγουν ανενόχλητες, αφήνοντας το αμάξι χτυπημένο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cyprus Times, σήμερα, λίγο πριν το μεσημέρι, οι τρεις Κύπριες μετέβησαν για κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας. Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που απεικονίζονται στο εν λόγω βίντεο έχουν εντοπιστεί και αναμένεται να ανακριθούν, ανάφερε αστυνομική πηγή.

Το θύμα της επίθεσης μίλησε για το περιστατικό στο city: “Νιώθω πολύ λυπημένη με όλο αυτό που έγινε, αλλά και χαρούμενη που βοήθησα τον άνθρωπο που του κτύπησαν το αυτοκίνητο, ο οποίος όπως έμαθα αργότερα έχει αναπηρία! Και εύχομαι το βίντεο που ανήρτησα στο Youtube να γίνει η αιτία για να δούμε όλοι το θέμα του ρατσισμού στην Κύπρο».

Με πληροφορίες από city.com.cy, cyprus times

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις