Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σάλος στην Τουρκία: Παρατήρηση σε γυναίκα που κάθισε σταυροπόδι μπροστά στον Ερντογάν

Σάλος στην Τουρκία: Παρατήρηση σε γυναίκα που κάθισε σταυροπόδι μπροστά στον Ερντογάν

Έγινε κι αυτό στην Τουρκία: Σωματοφύλακας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε… παρατήρηση σε νεαρή γυναίκα μέσα σε ζαχαροπλαστείο γιατί «τόλμησε» να καθίσει σταυροπόδι μπροστά στον «σουλτάνο»!

Όλα έγιναν όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να δείξει το… ταπεινό του πρόσωπο και πήγε σε ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά του για να φάει ένα γλυκό. Εκεί, εκτός από τον πρόεδρο της Τουρκίας βρίσκονταν τουρίστες και κάποιες κοπέλες.

Μια από τις νεαρές γυναίκες άρχισε να μιλάει στον Ερντογάν ενώ καθόταν σταυροπόδι. Και αυτό δεν άρεσε σε έναν από τους σωματοφύλακες του «σουλτάνου», που αποφάσισε να την εγκαλέσει για να… «κάτσει σωστά»!

Και όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, η νεαρή γυναίκα αμέσως κατέβασε το πόδι της.

Το εξοργιστικό περιστατικό πήρε, όπως όλα στην Τουρκία, πολιτικές διαστάσεις, με τον επικεφαλής του Ρεμπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιντσάρογλου να αναρωτιέται αν η προεδρία ασχολείται με το… σταυροπόδι αντί για τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ. 

«Είπαν πώς της ζήτησαν να κατεβάσει το πόδι της για να μην υπάρχει ασέβεια στην αρχή της προεδρίας. Μα εκείνη η αρχή δεν είπε τίποτα στους κλέφτες. Δεν είπε τίποτα στη μαφία. Δεν είπε τίποτα ούτε στον ηγέτη της χώρας που τον αποκάλεσε “ηλίθιο”. Εσύ ενοχλήθηκες από μια κοπελίτσα για ασέβεια στο πρόσωπό σου; Μα τι είναι τώρα αυτό;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιλιντσάρογλου απευθυνόμενος στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις