Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Σάλος στην Βρετανία! Το BBC “καλύπτει” παρουσιαστή του που παρενοχλούσε σεξουαλικά εργαζόμενη

Σάλος στην Βρετανία! Το BBC “καλύπτει” παρουσιαστή του που παρενοχλούσε σεξουαλικά εργαζόμενη

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία τις τελευταίες μέρες, με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον γνωστό παρουσιαστή Κρις Έβανς. Αυτό που προκάλεσε ωστόσο ακόμα περισσότερη οργή, είναι η άρνηση του BBC να εξετάσει τις καταγγελίες, αφού αυτό είναι το κανάλι στο οποίο παρουσίαζε την εκπομπη.

Ο Έβανς ήταν παρουσιαστής της πολύ πετυχημένης σειράς του BBC “Top Gear”, ενώ στο πλευρό του είχε τον Matt Leblanc, τον γνωστό σε όλους “Τζόι” από τα Φιλαράκια. Ο Έβανς δουλεύει και στο ραδιόφωνο του BBC, ως παραγωγός στην εκπομπή “Radio 2”.

Γυναίκα πρώην συνεργάτης του κατήγγειλε ότι επί δύο χρόνια της έδειχνε κάθε πρωί τα γεννητικά του όργανα και της έπιανε το στήθος. Η αστυνομία είχε ξεκινήσει πέρυσι έρευνα για τον Έβανς, όταν η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι της έδειξε το πέος του, που ήταν ερεθισμένο.

Η απάντηση που έδωσε το BBC ωστόσο στην διαμαρτυρόμενη ήταν πως δεν θα κάνει τίποτα, καθώς όταν έγιναν αυτά τα οποία καταγγέλει δεν ήταν υπάλληλος του ομίλου.

Ένα… δείγμα από τον Κρις Εβανς

“Με παρενοχλούσε και μετά μου έκανε bullying”

Η πρώην συνεργάτης του κατήγγειλε επίσης πως αφού του “ξέκοψε” τα πολλά πολλά, ξεκίνησε να της κάνει bullying. Έβαζε λόγια στους συναδέλφους προσπαθώντας να τους στρέψει εναντίον της.

Στο email προς το κανάλι σημειώνει πως “άσχετα αν η παρενόχληση έγινε την περίοδο που ήταν εργαζόμενός σας, η σεξουαλική παρενόχληση πρέπει να αντιμετωπίζεται όπου κι αν εκδηλωθεί”

Ο βουλευτής των “Συντηρητικών” της Μέι Andrew Bridgen πάντως δήλωσε δυσαρεστημένος που το BBC προσπαθεί να “κρύψει” μια τέτοια υπόθεση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις