Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Σάλος στο Παλάτι από τις φήμες πως ο Γουίλιαμ απάτησε την Κέιτ Μίντλετον

Γουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον
Φωτογραφία Reuters

Αυτή τη φορά, το πρόσωπο του… «δράματος» δεν είναι η Μέγκαν Μαρκλ και κάποια από τις παράλογες απαιτήσεις ή συμπεριφορές. Το νέο πρόσωπο στην «κόλαση» είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η φημολογούμενη απιστία του.

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό In Touch υποστηρίζει ότι ο μελλοντικός βασιλιάς έχει απατήσει τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλεντον και μάλιστα όταν εκείνη ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, τον μικρό Λούις. Η γυναίκα μάλιστα με την οποία φέρεται να έχει απατήσει τη σύζυγό του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι και καλή της φίλη. Μάλλον, ήταν…

Ως «πέτρα του σκανδάλου» εμφανίζεται η 32χρονη Μαρκησία του Τσολμοντεσλεϊ, Ρόουζ Χάνμπερι, γειτόνισσα του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ και καλή φίλη της Κέιτ Μίντλετον! Η… ιστορία σχετικά με την απιστία του πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν είναι καινούργια, αλλά επανέρχεται στη δημοσιότητα, όχι μόνο του περιοδικού.

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι όταν έγιναν όταν η Κέιτ Μίντλετον περίμενε το τρίτο παιδί της με τον Γουίλιαμ. Περιγράφει δε ότι όταν η δούκισσα του Κέμπριτζ έμαθε τα… καθέκαστα, αντιμετώπισε τον σύζυγό της και του ζήτησε εξηγήσεις, αλλά εκείνος γέλασε και της είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Για να είναι πάντως σίγουρη, η Κέιτ Μίντλεντον φέρεται να απομάκρυνε την 32χρονη καλλονή (πρώην μοντέλο και επίσης παντρεμένη με παιδιά) από τον στενό της κύκλο.

Δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ότι οι φήμες αυτές προκάλεσαν έντονες αναταράξεις στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον. Και στο παλάτι επίσης… Κατά άλλους, πάλι, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει.

Αλλά μια κίνηση από την πλευρά του παλατιού προκαλεί αίσθηση. Αν και η βασιλική οικογένεια δεν συνηθίζει να… σχολιάζει κουτσομπολιά, σε τουλάχιστον ένα βρετανικό μέσο έχει δημοσιευτεί επιστολή από το δικηγορικό γραφείο Harbottle and Lewis. «Εκτός από το γεγονός πως είναι ψευδής και επιζήμια, η δημοσιοποίηση ψευδών φημών σχετικά με την ιδιωτική ζωή των πελατών μας αποτελεί και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τους, με βάσει το άρθρο 8 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» αναφέρει.

Ο Ντάνκαν Λαρκόμπ, πρώην βασιλικός συντάκτης στη Sun έκρινε, μιλώντας στο The Daily Beast, πως αυτή ήταν μια κίνηση «έσχατης λύσης». Γιατί, όπως σημείωσε, παραδοσιακά η βασιλική οικογένεια δεν επιλέξει τέτοιου είδους κινήσεις. Όπως λέει και το… βρετανικό γνωμικό «ποτέ μην παραπονιέσαι και ποτέ μη δίνεις εξηγήσεις». Αλλά, κατά τον ίδιο, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι φαίνεται πως θέλουν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις