Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Σάνα Μαρίν: Αγνώριστη μετά το τέλος της από την πρωθυπουργία της Φινλανδίας

Σάνα Μαρίν: Αγνώριστη μετά το τέλος της από την πρωθυπουργία της Φινλανδίας

Λίγους μήνες μετά από την παραίτησή της από την προεδρία του κόμματός της και την ήττα του στις βουλευτικές εκλογές της Φινλανδίας, η Σάνα Μαρίν, έχοντας πλέον χωρίσει με τον σύζυγό της, απολαμβάνει περισσότερο πράγματα που αγαπάει, όπως ο χορός και η μουσική.

Από ενδυματολογικής άποψης, η Σάνα Μαρίν είναι πια πολύ πιο κοντά στον εαυτό της και την ηλικία της. Η 37χρονη πολιτικός απολαμβάνει πράγματα που αγαπάει χωρίς επικρίσεις, κάτι που αντιμετώπιζε πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της θητείας της στην πρωθυπουργία της Φινλανδίας. «Εύχομαι να έχω μια πιο ήρεμη ζωή», είχε δηλώσει.

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας πήγε με φίλους στο μουσικό φεστιβάλ «Flow» που διοργανώθηκε στο Ελσίνκι για τρεις ημέρες και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που «ανέβασε» στο Instagram πραγματικά το απόλαυσε.

«Αυτό το καλοκαίρι έκανα κανονικές καλοκαιρινές διακοπές για πρώτη φορά μετά από καιρό. Περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, απασχόληση με την (σ.σ. 5χρονη κόρη) Έμμα, αθλητισμό, φίλους, καλό φαγητό και αξέχαστα ταξίδια», έγραψε. 

Δείτε την στις φωτογραφίες και τα βίντεο που επισύναψε σε μία από τις αναρτήσεις της: 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin)

Η Σάνα Μαρίν έγινε η νεότερη πρωθυπουργός στην παγκόσμια ιστορία (ήταν 34 ετών και 24 ημερών την ημέρα που ορκίστηκε), καταρρίπτοντας τα ρεκόρ των Τζασίντα Άρντερν (έγινε πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας στα 38 της), του Αλέξι Χόντσαρου (έγινε πρωθυπουργός της Ουκρανίας στα 35 του) και του Τάαβι Ρούιβας (έγινε πρωθυπουργός της Εσθονίας στα 35 του). 

Η Σάνα Μαρίν διετέλεσε πρωθυπουργός της Φινλανδίας από το 2019 έως το 2023.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις