Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σάνα Μαρίν: Με τρεμάμενη φωνή απάντησε στις επικρίσεις μιλώντας για την ανάγκη της «χαράς στη ζωή»

Σάνα Μαρίν: Με τρεμάμενη φωνή απάντησε στις επικρίσεις μιλώντας για την ανάγκη της «χαράς στη ζωή»

Η Σάνα Μαρίν, έκανε ακόμα μια δήλωση σχετικά με τα βίντεο που την δείχνουν να διασκεδάζει και που όλο αυτό το διάστημα έχουν επικριθεί έντονα. Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας μίλησε για την επιθυμία της για «χαρά» και «ζωή».

«Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης, μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών», είπε, με τρεμάμενη φωνή, στη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το κόμμα της, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, στην πόλη Λάχτι της νότιας Φινλανδίας.

«Είναι ιδιωτικό, είναι της χαράς και αυτή είναι η ζωή», είπε με δάκρυα στα μάτια. «Αλλά δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά». 

Χθες, η νεαρότερη πρωθυπουργός στην Ευρώπη είχε γίνει πάλι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, αφού ζήτησε συγγνώμη για άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σπίτι της τον Ιούλιο.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε από φινλανδικά ΜΜΕ, δείχνει δύο γυναίκες να φιλιούνται, σηκώνοντας τις μπλούζες τους για να αποκαλύψουν τα στήθη τους και να τα καλύψουν με την επιγραφή «Φινλανδία».

«Νομίζω πως η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα, ζητώ συγγνώμη. Η φωτογραφία αυτή δεν έπρεπε να τραβηχτεί» δήλωσε η Σάνα Μαρίν στους δημοσιογράφους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις