Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάνα Μαρίν: Ο σύζυγος της πρώην πρωθυπουργού της Φινλανδίας αγκαλιά με Ινδή πριν το διαζύγιο

Σάνα Μαρίν: Ο σύζυγος της πρώην πρωθυπουργού της Φινλανδίας αγκαλιά με Ινδή πριν το διαζύγιο

Λίγες εβδομάδες πριν ανακοινώσουν το διαζύγιο τους, ύστερα από 19 χρόνια που ήταν μαζί, ο Μάρκους Ραϊκόνεν, σύζυγος της πρώην πρωθυπουργού της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, “συνελήφθη” σε νυχτερινό κέντρο αγκαλιά με μία Ινδή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 37χρονος επιχειρηματίας φλέρταρε έντονα με την Ινδή, η οποία φέρεται να έκανε διακοπές στη Φινλανδία με τους αστέρες του Bollywood, Rakul Preet και Pragya Jaiswal.

Φινλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ραϊκόνεν είχε μεθύσει και προσπάθησε να τη φιλήσε,ι καθώς στέκονταν μαζί στο μπαρ του νυχτερινού κέντρου “Post” στο Ελσίνκι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όμως, η γυναίκα φαίνεται να… αντιστάθηκε.

 

 


«Ο Μάρκους προσπαθούσε συνεχώς να την αγγίζει στο σώμα, αλλά κάποια στιγμή η γυναίκα τραβήχτηκε λίγο. Ήθελε συνεχώς να την αγγίζει… Ο Μάρκους προσπάθησε επίσης να φιλήσει τη γυναίκα αρκετές φορές, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε», σύμφωνα με θαμώνα.

«Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν το πόσο ανοιχτά φλέρταρε ο Μάρκους με τη γυναίκα. Δεν τον ένοιαζε καθόλου η ύπαρξη των άλλων, παρόλο που είναι παντρεμένος με τη Σάνα», ανέφερε άλλος θαμώνας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις