Κόσμος

Σαουδική Αραβία: Ανησυχία για την υγεία του βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση της υγείας του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ, ο οποίος έχει υψηλό πυρετό και πόνο στις αρθρώσεις. 

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.

Οι εξετάσεις θα γίνουν στη βασιλική κλινική στο Παλάτι Αλ Σάλαμ στην Τζέντα. Ο 88χρονος βασιλιάς είχε εισαχθεί τελευταία φορά στο νοσοκομείο τον Απρίλιο για έλεγχο ρουτίνας, είχε μεταδώσει τότε η κρατική τηλεόραση.

Ο βασιλιάς Σαλμάν, θεματοφύλακας των πιο ιερών τόπων του Ισλάμ, ανέβηκε στον θρόνο της χώρας με τις μεγαλύτερες εξαγωγές πετρελαίου στον κόσμο το 2015, αφού διετέλεσε για πάνω από διόμισι χρόνια πρίγκιπας διάδοχος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Θα γίνει... Τέξας - 38 χρόνια χωρίς Δημοκρατικό γερουσιαστή και τώρα οι Μπους στηρίζουν τον Ταλαρίκο
Η μάχη στο Τέξας για την έδρα στη Γερουσία των ΗΠΑ θεωρείται από τις πιο αμφίρροπες στη χώρα καθώς τελευταία φορά που εξελέγη Δημοκρατικός γερουσιαστής ήταν το 1988 - Ο Δημοκρατικός Τζέιμς Ταλαρίκο απέναντι στον Ρεπουμπλικανό Κεν Πάξτον
Ο Δημοκρατικός Τζέιμς Ταλαρίκο αντιμετωπίζει τον Ρεπουμπλικανό Κεν Πάξτον,