Κόσμος

Σαουδική Αραβία: Καταργείται η… μαστίγωση ως μορφή τιμωρίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Σαουδική Αραβία καταργεί τη μαστίγωση ως μορφή τιμωρίας, σύμφωνα με ένα έγγραφο του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας το οποίο περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου Reuters σήμερα.

Με την απόφαση αυτή, η μαστίγωση θα αντικατασταθεί από ποινές φυλάκισης ή επιβολή προστίμων.

«Η απόφαση είναι μια επέκταση των μεταρρυθμίσεων σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι οποίες εισήχθησαν υπό τον βασιλιά Σαλμάν υπό την άμεση επίβλεψη του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν», αναφέρεται στο έγγραφο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί κατάργησης της αίθουσας Τύπου στον Λευκό Οίκο: «Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τόσο ανόητο»
«Υπάρχει αναφορά fake news ότι θα αφαιρέσω την αίθουσα Τύπου και θα επαναφέρω την παλιά πισίνα, μπορεί να τη μεταφέρω σε μια λιγότερο ενοχλητική τοποθεσία αλλά η πισίνα δε θα επανέλθει ποτέ» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ