Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Σαρώνει” το βίντεο με τον μικρό μουσουλμάνο που “συναντά” τους ηγέτες και κλαίει για την προσφυγιά

“Σαρώνει” το βίντεο με τον μικρό μουσουλμάνο που “συναντά” τους ηγέτες και κλαίει για την προσφυγιά

“Viral” έχει κάνει ένα βίντεο το οποίο έφτιαξαν μουσουλμάνοι με αφορμή το Ραμαζάνι. Το βίντεο δείχνει ένα μικρό αγόρι-μουσουλμάνο, το οποίο “συναντά” τους μεγάλους ηγέτες του κόσμου, και τους μιλά για την δυστυχία των μεταναστών και τις καταστροφές που έχουν υποστεί (αναφερόμενο προφανώς στην Συρία)

Το “ταξίδι” του μικρού μουσουλμάνου ξεκινά από το οβάλ γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ, στην συνέχεια συναντά τον Βλαντιμίρ Πούτιν και μετά την Άνγκελα Μέρκελ, που την δείχνει να σώζει ένα προσφυγόπουλο.

Καθ’ όλη την διάρκεια των “συναντήσεων” τους μιλά για τα όσα έχουν υποστεί οι πρόσφυγες, που θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη για μια καλύτερη ζωή.

Σε μια άλλη στιγμή το παιδί φαίνεται στο κρεβάτι του να μιλά στον Κιμ Γιονγκ Ουν, και στην επόμενη σκηνή το κρεβάτι του βρίσκεται ανάμεσα στα ερείπια με το αγόρι να μιλά για τις καταστροφές, αναφερόμενο προφανώς στην Συρία.

Στο βίντεο αναφέρεται και η Ιερουσαλήμ ως “πρωτεύουσα της Παλαιστίνης”, ένα σαφές μήνυμα δηλαδή του αραβικού κόσμου πως διαφωνεί με την μεταφορά εκεί της πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις