Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σατανικό σχέδιο! Έβαλε εκτελεστή να σκοτώσει τους γονείς του – Έστησαν τη «δολοφονία» τους

Σατανικό σχέδιο! Έβαλε εκτελεστή να σκοτώσει τους γονείς του – Έστησαν τη «δολοφονία» τους

Στην παγίδα των αρχών έπεσε 22χρονος που σχεδίαζε να σκοτώσει τους γονείς και την αδερφή του για να πάρει την κληρονομιά.

Ο 22χρονος προσέλαβε εκτελεστή για να σκοτώσει τους γονείς και τη 10χρονη αδερφή του. Στον ρόλο όμως του πληρωμένου δολοφόνου ήταν μυστικός αστυνομικός.

Αποφάσισαν έτσι να του στήσουν παγίδα και να στήσουν τη “δολοφονία” της οικογένειάς του στο Σότσι.

Ο 22χρονος είχε δώσει οδηγίες στον εκτελεστή για το πώς και πού θα έπρεπε να δολοφονηθεί η οικογένειά του.

Του είχε δώσει και σχέδιο του σπιτιού όπου είχε σημειώσει που βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας. Τον είχε επίσης ενημερώσει για το πώς να αποφύγει τα σκυλιά.

Όταν έκλεισε η συμφωνία, ο 22χρονος ζήτησε από τον εκτελεστή να δει φωτογραφίες της δολοφονημένης οικογένειάς του.

Συντετριμμένοι από το σατανικό σχέδιο του γιου τους, η μητέρα και ο πατέρας του πόζαραν σαν πτώματα μέσα στα αίματα για την αστυνομία.

Ο αξιωματικός που έπαιζε τον ρόλο του εκτελεστή τον συνάντησε και του έδειξε τις φωτογραφίες των νεκρών γονιών του. Δεν είναι σαφές αν είχαν βάλει στο κόλπο και τη 10χρονη αδερφή του καθώς δεν δόθηκαν φωτογραφίες της στη δημοσιότητα.

Αφού ο 22χρονος είδε τις φωτογραφίες συμφώνησε να του δώσει 38.000 λίρες από την κληρονομιά που θα έπαιρνε. Αμέσως τότε τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί και ομολόγησε ότι είχε σχεδιάσει να τους σκοτώσει άλλες δύο φορές.

“Ήθελε να απαλλαγεί από τους γονείς του επειδή δεν του έδιναν χρήματα. Πριν ψάξει για εκτελεστή προσπάθησε να τους σκοτώσει άλλες δύο φορές. Έψαχνε στο ίντερνετ πώς να κάνει τους φόνους. Ήθελε να βάλει χάπια στον βραστήρα για να τους δηλητηριάσει αλλά ο πατέρας του κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Μετά σχεδίαζε να σπάσει ένα θερμόμετρο στο αυτοκίνητό τους για να δηλητηριαστούν από τον υδράργυρο. Αλλά δεν τα κατάφερε” δήλωσε αξιωματικός.

Η ανατριχιαστική ομολογία

“Το σχεδίαζα για μήνες. Έχω τελειώσει μαζί τους. Δεν με καταλάβαιναν οπότε βρήκα έναν εκτελεστή” παραδέχτηκε ο 22χρονος.

Οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να κάνει κάτι τέτοιο. Ο 22χρονος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με 15 χρόνια φυλακή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις