Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σε εκούσια απομόνωση, διασημότητες συμμετέχουν στο #PillowChallenge του Instagram

Σε εκούσια απομόνωση, διασημότητες συμμετέχουν στο #PillowChallenge του Instagram

Οι τάσεις πάνε κι έρχονται, αλλά η τάση των διασημοτήτων να επιδεικνύουν τα φυσικά τους προσόντα είναι διαχρονική.

Και είναι αναμενόμενο να συμμετέχουν στο #Pillow Challenge του Instagram κυρίες που είναι celebrities, ενώ έχουν αυτοβούλως θέσει τον εαυτό τους σε καραντίνα στο σπίτι τους, όσο διαρκεί η συνεχιζόμενη κρίση του κορονοϊού.

Η viral, πλέον, στα μέσα κοινωνική δικτύωσης τάση συνίσταται σε εμφάνιση με ένδυμα μόνον ένα μαξιλάρι. Και ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένων των Halle Berry, Tracee Ellis Ross και Anne Hathaway, έσπευσαν να ανταποκριθούν στην πρόκληση.

Η Halle Berry ήταν από τις πρώτες που ανταποκρίθηκαν, επιλέγοντας να ποζάρει στην πίσω αυλή του σπιτιού της, με ένα γυαλιστερό μπλε νουάρ μαξιλάρι, ταιριαστή ζώνη, πλατύγυρο καπέλο για τον ήλιο και μυτερές μπαλαρίνες. «Ήδη ΞΕΡΕΤΕ ότι δεν θα μπορούσατε να με κρατήσετε μακριά από το #PillowChallenge» έγραψε η κάτοχος Όσκαρ, προσθέτοντας στο τέλος της λεζάντας της το emoji με τη φατσούλα που κλαίει απ’ τα γέλια.

Η φωτογραφία που ανήρτησε η Tracee Ellis Ross είναι ένα εντυπωσιακό πορτρέτο της το οποίο υποθέτει κανείς ότι τραβήχτηκε στο σπίτι της σταρ στο Λος Άντζελες. «Έχω αργοπορήσει πολύ; #pillowchallenge» έγραψε η Ross, φορώντας ένα λινό γραμμωτό μαξιλάρι και ζώνη στο χρώμα του δέρματος.

Η Anne Hathaway αποφάσισε, ωστόσο, να βαδίσει σε νοσταλγικό μονοπάτι, επιλέγοντας να αποτίσει φόρο τιμής στην αφίσα της ταινίας «The Princess Diaries»: λευκά ακουστικά μουσικής, μαύρα οβάλ γυαλιά ηλίου, μαύρες δερμάτινες στρατιωτικές μπότες και ένα αστραφτερό χαμόγελο. «Μια Βασίλισσα δεν αργεί ποτέ. Απλώς, όλοι οι άλλοι έφτασαν νωρίς.» ήταν η λεζάντα με την οποία η Hathaway συνόδευσε την φωτογραφία που έστειλε, τσιτάροντας την Julie Andrews στην ταινία.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις