Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε ελληνικό νησί έζησαν τον έρωτά τους η Angelina Jolie και διάσημος ηθοποιός!

Σε ελληνικό νησί έζησαν τον έρωτά τους η Angelina Jolie και διάσημος ηθοποιός!

Εδώ και λίγα 24ωρα πληθαίνουν οι φήμες ότι η Angelina Jolie και ο Keanu Reeves είναι ζευγάρι. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ οι δυο σταρ του Χόλιγουντ ζουν τον έρωτά τους από το καλοκαίρι του 2017 και μάλιστα εκείνο το καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές σε απομονωμένο ελληνικό νησί χωρίς να τους πάρει κανένας μυρωδιά!

Η Angelina Jolie γνώρισε τον Keanu Reeves το 2017 όταν μετακόμισε μαζί με τα έξι της παιδιά στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες δίπλα στο σπίτι της μητέρας του Keanu Reeves. Οι δυο ηθοποιοί δεν είχαν δουλέψει ποτέ μαζί και γνωρίστηκαν μόλις πέρυσι. Ο Keanu Reeves έχει πολύ καλές σχέσεις με την μητέρα του και την επισκέπτεται συχνά. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι, τα παιδιά εγκρίνουν την σχέση της μητέρας τους με τον διάσημο ηθοποιό και μάλιστα και εκείνος λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους.

Εκείνη, λέει η ίδια πηγή κοντά στο ζευγάρι έχει τελειώσει με το δράμα του χωρισμού με τον Brad Pitt και έχει καταγοητεύσει με τον σκοτεινό της χαρακτήρα τον Keanu Reeves.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα δημοσιεύματα που λένε ότι όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων. Μάλιστα το περιοδικό Gossip Cop αναφέρει ότι η Jolie είναι εντελώς μόνη και αφοσιωμένη πλήρως στα παιδιά της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις