Site icon NewsIT

Σε κώμα αθλητής του MMA – Τον βρήκαν δίπλα στον νεκρό φίλο του

03.10.2016 | 13:03
Σε κώμα αθλητής του MMA – Τον βρήκαν δίπλα στον νεκρό φίλο του

Σε κώμα νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο στη νότια Φλόριντα ο Αμερικανός μαχητής του MMA Josh Samman που αγωνίστηκε σε 5 UFC από το 2013 ως τον Ιούλιο του 2016.

Ο Josh Samman βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του την Παρασκευή δίπλα στον φίλο του και εκφωνητή MMA Troy Kirkingburg. Ο Troy ανακηρύχθηκε νεκρός στο σημείο από τους διασώστες.

Αν και δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις από τις αρχές, πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να υποστηρίξουν ότι πιο πιθανή αιτία είναι η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

 

 

Ήταν τον Απρίλιο που ο Josh Samman κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του “The Housekeeper: Love, Death & Prizefighting”, όπου περιέγραφε τους αγώνες του ενάντια στην κατάχρηση ουσιών και την απώλεια της κοπέλας του Hailey Bevis που πέθανε σε τροχαίο.

Ο 28χρονος Josh Samman ξεκίνησε να αγωνίζεται επαγγελματικά στο MMA το 2007 και είχε ρεκόρ από 12 νίκες και 4 ήττες. Στο UFC έπαιξε πέντε αγώνες (τρεις νίκες, δύο ήττες), με μια εντυπωσιακή νίκη νοκ-άουτ εναντίον του Eddie Gordon το 2014. Τον Δεκέμβριο αναμενόταν να αγωνιστεί εναντίον του Oluwale Bamgbose στο UFC Fight Night 102.

via GIPHY

 

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version