Κόσμος

Σεισμός – Αλβανία: Η στιγμή της διάσωσης παιδιού από τα συντρίμμια – video

Δραματικές στιγμές στην Αλβανία. Ο σεισμός των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ προκάλεσε καταρρεύσεις κτιρίων και τουλάχιστον τρεις θανάτους.

Σε ένα από τα κτίρια που κατέρρευσαν μετά τον νέο ισχυρό σεισμό στην Αλβανία εγκλωβίστηκε ένα μικρό αγόρι. Δίπλα του, νεκρή σύμφωνα με το Report Tv, μια ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανόν η γιαγιά του.

Η προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό του έχει καταγραφεί καρέ καρέ. Το παιδί είχε παγιδευτεί στα συντρίμμια, δίπλα στο άψυχο σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας.

Τα συγκλονιστικά video δείχνουν πολίτες να προσπαθούν να βγάλουν το παιδί από τα συντρίμμια με τα χέρια τους, την ώρα που σκαπτικό μηχάνημα επιχειρεί να απομακρύνει τα ερείπια.

Καταγράφεται η στιγμή που το μικρό αγόρι ουρλιάζει καθώς το τραβούν για να βγεί από τα ερείπια. Οι εικόνες είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

https://twitter.com/KKarabolli/status/1199220191890198528?s=20

https://youtu.be/pkl6fcZL9FI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο Λίβυος στρατηγός Οσάμα Αλ-Μασρί για βασανισμούς μεταναστών – Είχε αφεθεί ελεύθερος από τις ιταλικές αρχές πριν ένα χρόνο
Ο Αλ-Μασρί είχε συλληφθεί προηγουμένως στο Τορίνο στις 19 Ιανουαρίου, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, για εγκλήματα πολέμου, βασανιστήρια, δολοφονία και σεξουαλική βία
Ιταλική αστυνομία
Ανήλικοι που δεν έχουν κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό κινδυνεύουν περισσότερο από καρδιακές επιπλοκές εκτιμά βρετανική έρευνα
Σύμφωνα με τη μελέτη, οι καρδιακοί κίνδυνοι από τη μόλυνση από Covid είναι σημαντικά υψηλότεροι, ακόμα και σε νέους, συγκριτικά με εκείνους από το εμβόλιο της Pfizer
Εμβολιασμός κατά του κορονοϊού