Κόσμος

Σενεγάλη: Εκατόμβη θυμάτων σε τροχαίο δυστύχημα με δυο πούλμαν με 38 νεκρούς και 87 τραυματίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αληθινή εκατόμβη θυμάτων στη Σενεγάλη, μετά από απίστευτο τροχαίο δυστύχημα στο οποίοι οι νεκροί έχουν φτάσει τους 38 και οι τραυματίες τους 87. Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε ότι το μακελειό στην άσφαλτο έγινε μετά από την σύγκρουση δυο πούλμαν.

Το τραγικό τροχαίο έγινε στην σε δρόμο κοντά στην περιοχή Καφρίν στην κεντρική Σενεγάλη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα δυο πούλμαν συγκρούστηκαν με σφοδρότητα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 38 άτομα και 87 να τραυματιστούν.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο AFP ο συνταγματάρχης της πυροσβεστικής της Σενεγάλης, Σέικ Φαλ, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος των προσπαθειών που έγιναν για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων από τα συντρίμμια των οχημάτων.

«Ήταν ένα μεγάλο και σοβαρό τροχαίο. Υπάρχουν 125 θύματα εκ των οποίων τα 38 έχουν πεθάνει», ανέφερε ο Φαλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπρους Σπρίνγκστιν για ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: «Η ψήφος μας είναι η φωνή μας»
Ο διάσημος μουσικός απευθύνθηκε στους εκλεγμένους αξιωματούχους και τους εκπροσώπους της αμερικανικής κυβέρνησης, υπενθυμίζοντάς τους τον όρκο τους να προστατεύουν και να υπερασπίζονται το Σύνταγμα
Μπρους Σπρίνγκστιν
Πολωνία: Ο Ντόναλντ Τουσκ καταγγέλλει απόπειρα ρωσικής προβοκάτσιας στα σύνορα με το Καλίνινγκραντ
Ύποπτες κινήσεις ατόμων με φακούς εντοπίστηκαν τη νύχτα στη μεθόριο - Ο Πολωνός πρωθυπουργός κατηγορεί τη Μόσχα ότι αναμειγνύεται στη σύγκρουσή του με τον πρόεδρο Ναβρότσκι
Πολωνία, Συνταγματικό Δικαστήριο