Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σέρνονται για να δείξουν την υποταγή τους στο Βασιλιά της Ταϊλάνδης! [pics]

Σέρνονται για να δείξουν την υποταγή τους στο Βασιλιά της Ταϊλάνδης! [pics]

Μπορεί ο Maha Vajiralongkorn να μην είναι αυτό που λέμε πρότυπο βασιλιά, ωστόσο η ενθρόνισή του έγινε με όλες τις τιμές. Οι “ισχυροί” άνδρες της Ταϊλάνδης, φορώντας τις επίσημες στολές τους για να δείξουν την υποταγή τους στο νεο βασιλιά σύρθηκαν στην κυριολεξία με σκυμμένα τα κεφάλια προς το μέρος του!
 

Ο πρωθυπουργός της χώρας Prayuth Chan-Ocha και ακόμη τρεις αξιωματούχοι έχουν σχεδόν ξαπλώσει μπροστά του ενώ ο ηλικιωμένος γενικός πρόεδρος του συμβουλίου των μυημένων της χώρας Prem Tinsulanonda είναι καθιστός με σκυμμένο το κεφάλι μπροστά του. Εκείνος όρθιος, αποδέχεται τις τιμές.

Η αίθουσα του παλατιού είναι επιβλητική με βαριά διακόσμηση ενώ οι φύλακες στέκονται κατά μήκος του δωματίου κρατώντας στα χέρια τα καπέλα τους.

 

Ο “ζωηρός” βασιλιάς, ο οποίος είναι γνωστός για την έξαλλη εργένικη ζωή όπου έκανε, ανέβηκε στο θρόνο της χώρας την 1η Δεκεμβρίου, μετά από τον θάνατο του πατέρα του τον περασμένο Οκτώβριο σε ηλικία 88 ετών.

Ο 64χρονος βασιλιάς, ωστόσο, ήταν γνωστός στα ΜΜΕ καθώς κατείχε μια από τις πρώτες θέσεις στις λίστες με τους πιο ξέφρενους playboys του κόσμου. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει μία φωτογραφία του από το αεροδρόμιο, στην οποία φαινόταν να φοράει ένα θεόστενο τζιν με κοντό λευκό μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτα τα… τατουάζ του!

Πηγή: Τhe Guardian

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε